再一試試 Ti Amo手作 2016-09-09今日收工經過河畔花園又再去試下上次間pizza 舖 未行到門口已經有服務員介紹有咩好野食 我唸到無唸同上次一樣行入去 坐低已經覺得有啲特别 原来轉左menu 有好多新野 服務員未介紹之前 我已經唸到想食嘅野 tea set真係好抵食 今次試狂脆雞配蟹子沙律 堅正下次一定要再試其他…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享再一試試 Ti Amo手作 https://s.openrice.com/QrLT0Tbee00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记行過試下
行過試下 Ti Amo手作 2016-08-20我日日都會經過河畔花園 成日都心大心細唔知食咩好 今日見到有間幾特别嘅食店 睇完menu好多野都想食就行左入去 感覺好有家嘅感覺我坐低左就有店員問我想order甚麼 因為唔係好肚餓 我order左個和風吉列猪扒拼薯皇 坐左一陣已經有食物到枱 賣相好靚 新鮮熱辣 夠香脆鬆軟 炸得啱啱好 好味好味 下次會再去喱間食店試其他食物…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享行過試下 Ti Amo手作 https://s.openrice.com/QrLT0ApCe00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记再一試試