有點失望 殿 大喜屋 2025-10-04今日中午一同5 位吃中午殿大喜屋放題,入坐後馬上scan QRC 點龍蝦🦞比較微溫及刺身吞拿魚腩切到比快子那般⋯⋯網上影片 介紹又大又厚切,帶子也是細比較好天細粒,其他刺身魚比較無咁鮮甜,花膠比較豬皮ok,🈚️海參😱,鮑魚好啲,比較好是天婦羅比較熱⋯⋯在枱面上冷熱吃物一般😁👌🏼,魚子醬我哋5個人叫咗兩盒,最後上咗1盒,比較起蟹籽更加好吃,最後覺得殿 或 大喜屋 收費及食才不對稱😁🙏🏻🙇…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享有點失望 殿 大喜屋 https://s.openrice.com/QrLT09D1U00检举 张贴 评分1味道4环境3服务3卫生1抵食用餐途径堂食
第一次 吉豚屋吉列豬扒專門店 2024-01-27暖暖哋吉列豬排飯到枱時暖暖哋、吃到咁上下⋯⋯開始硬硬哋加埋吉列炸蝦好似暖都唔暖吓、門口有人排隊啊 good luck 我已經好少行街看到想吃就吃,真係運桔我哋坐低慢慢看餐牌吃、我叫吉列豬排飯 、炸雞 、吉列蝦 4 隻,太太叫咗滑牛吉列豬飯,等咗三、四分鐘就來咗,師傅做到咁快有得吃,反而飯有熱感覺,先吃飯加埋吉列豬、趣就好趣原來凍咗嗰種趣、後來炸蝦、炸雞都來咗,可能🤔好啲⋯⋯ 都係咁來吃吉列炸蝦、炸雞、吉列炸豬扒都想要熱…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享第一次 吉豚屋吉列豬扒專門店 https://s.openrice.com/QrLT0C5LG00检举 张贴 评分1味道3环境2服务3卫生1抵食用餐日期2024-01-27用餐途径堂食用餐时段晚餐