無下次 丸亀製麵 (iSQUARE國際廣場) 2025-10-08難食到嘔🤢🤮叫咗個蕃茄牛肉烏冬(大)首先(大)嘅份量其實都唔係多,其他鋪嘅正常size啦然後個蕃茄湯底🤢🤮🤮又假又酸臭嘅感覺,食完之後我飲咗成枝水嚟朗口烏冬又淋真心無下次唔記得影相,但絕對係真實感受…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無下次 丸亀製麵 (iSQUARE國際廣場) https://s.openrice.com/QrLT0AhrU00检举 张贴 评分1味道1环境2服务2卫生1抵食用餐途径堂食
驚喜屋邨小店 森林麵包 2023-05-22之前試過呢間小店嘅雞批🥧,個酥皮好正👍🏻👍🏻又真係唔少餡料,不過唔記得咗影相🥲印象中好似係8蚊雞? 總之抵食啦今次試下呢爆醬千層吐司🍞咖啡味🤎本身室溫食應該會流心感多啲同鬆軟啲~但見天氣太熱,擔心面層朱古力會溶,我放咗入雪櫃🤣🤣🤣雖然個千層會比室溫食硬少少🤏🏼,但係個流心cream變咗雪糕甜品🍧咁,都幾正🤣🤣個咖啡味幾好,唔會太甜~性價比好高👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享驚喜屋邨小店 森林麵包 https://s.openrice.com/QrLT0tBH900检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食流心千層吐司$23用餐途径堂食
性價比高之選😋😋 丼海龍王 2015-02-05咁岩經過新蒲崗,喺mikoko 斜對面見到一間日本丼屋,可能下午兩點,剛過繁忙時間,唔洗即刻好舒服就有得坐低。至愛豬軟骨既我,當然試下呢到個「豚骨烏冬」,豬軟骨滾得夠林,烏冬都好滑。最特別既係個湯底有陣芝士奶香味,比出面只有普通豬骨既味精湯真材實料得多六十蚊有找另外仲嗌左個鰻魚巨人壽司,真係算大件。好味道一個人食⋯飽到傻幾抵食😆😆😆值得再幫襯👍👍👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比高之選😋😋 丼海龍王 https://s.openrice.com/QrLT0pzuI00检举 张贴 评分5味道4环境4服务5卫生5抵食推介美食招牌鰻魚丼鰻魚壽司豚骨烏冬用餐途径堂食人均消费$70 (午餐)
驚喜之選 ♥ Una a Una Tapas and Grill 2014-04-05閒逛尖咀的意外發現!第一次寫食評,除左因為抵食好味之外。仲因為幫襯完我覺得好開心 😚😚焦糖洋葱芝士漢堡,漢堡很 juicy,有焦糖的少甜 ♥I like it.另外服務態度很好!很有禮貌!環境舒適!♥wash room都清潔衛生,😊好重要…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享驚喜之選 ♥ Una a Una Tapas and Grill https://s.openrice.com/QrLT0rFCZ00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食焦糖洋葱芝士漢堡用餐途径堂食人均消费$58 (午餐)