好慶幸藍田有間咁好質素嘅餐廳😍 瓏苑 2023-01-20好食,抵食, 👍🏻同一個位置換咗好多間酒樓, 呢間係唯一一間我同屋企人覺得好食。希望可以長做長有,唔好咁快比領X趕走☺️藍田街坊有福了😀😀😀😀😀😀😀…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好慶幸藍田有間咁好質素嘅餐廳😍 瓏苑 https://s.openrice.com/QrLT0yKCZW0检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
服務唔差,食物超差 緣味小聚 (93WYS) 2022-11-01又係買咗OpenRice嘅團購大閘蟹,去到真係食垃圾,唔飽。以後唔會再信OpenRice啲推薦同食評!我哋2個人,坐摺台,逼到台面擺唔到野。 所以全程電話放手袋,冇影過相。啲蟹又臭又細,仲要完全冇洗過,污糟到連發泡膠盒啲發泡膠都仲痴住隻蟹。啲蝦係死嘅,全部海鮮都唔新鮮。 我寧願你收貴少少,都唔好俾啲垃圾客人食。真係會食壞人的。之後上左一碟蔬菜, 都係似街市賣唔出果啲質素。 其後上肉,豬同牛薄過張紙,每人得4片。 仲要啲豬勁騷,咬一啖就全部嘔返晒出嚟。 一啲都唔飽,比2件糕點填肚。 食完我翻到屋企屙左2轉。地點話觀塘,結果我由觀塘行到差不多去九龍灣地鐵站先搵到棟野。 除左一個短頭髮阿姐服務好好之外,其他野全部0分。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享服務唔差,食物超差 緣味小聚 (93WYS) https://s.openrice.com/QrLT0ipD600检举 张贴 评分1味道1环境4服务1卫生1抵食用餐途径堂食
質素大不如前 廚十三老壇酸菜魚 (譽發廣場) 2022-04-22疫情後第一餐晚市堂食,失望! 魚又腥又唔入味又多骨,食完回家屙到七彩😫 大不如從前,價錢又貴。永遠都唔會再去。等我仲帶朋友食,極力推介呢間酸菜魚,點知大失所望!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享質素大不如前 廚十三老壇酸菜魚 (譽發廣場) https://s.openrice.com/QrLT0iv5200检举 张贴 评分2味道4环境3服务4卫生1抵食用餐途径堂食