我覺得OK 泰國人海南雞 2019-04-30大概係上兩個星期晚上去食的,突然醒起想寫番個評論,因為幾個月前某日想在附近食泰國野,睇左openrice評論說態度不好而改去了另一間,點知個間出品好一般,永遠唔想再翻兜,這次硬著頭皮走入泰國人海南雞,我又唔覺得態度慢或差渦!本身鋪頭已經細細,侍應很難睇你唔到啦,食物水準還可以,我本人口味算是很滿足了,價錢也相宜。海南雞冬陰功芒果糯米飯普通…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享我覺得OK 泰國人海南雞 https://s.openrice.com/QrLT0JB0p00检举 张贴 评分--味道4环境5服务5卫生--抵食用餐日期2019-04-17用餐途径堂食用餐时段晚餐
呢個炸雞無得頂 Dodam Chicken (利舞臺廣場) 2017-01-29睇咗blogger推介去的,本身就很喜歡韓式炸雞,對這個頗有期待。。兩個人食咗4XX,嗌咗一個招牌PIZZA,一個招牌沙律,一個蒜香炸雞。pizza和沙律都一般般,特別是pizza面上放了很多蔬菜,感覺跟沙律重複了==,蔬菜的水分亦令到pizza慢慢變得唔好食。但炸雞真的正到爆!超正,平時炸雞一系就雞肉無咁好,一系就炸得唔好,再唔系就醬汁唔夠多,呢間就全部處理得好好,食唔晒打包返屋企,凍咗都好食,仲有水分。所有炸雞都是一大份的,沒有份量分別,對於女仔嚟講可能最後都係要打包。餐廳未攞到酒牌,只有soft drink供應,對於男人嚟講好掃興。下次會再去買炸雞,不過就只是打包拎走啦。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享呢個炸雞無得頂 Dodam Chicken (利舞臺廣場) https://s.openrice.com/QrLT0nu4f00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食蒜香炸雞用餐日期2017-01-26用餐途径堂食用餐时段晚餐