喜出望外 Jello & Mellow 2025-10-14原本黎門口以為完全兒童向,以為去錯地方。無任何期望但入到黎發覺都不少選擇,剛好還有新餐單脆豬柳同意粉味道都喜出望外環境舒適,服務非常好好適合附近打工仔lunch,絕對會再黎…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享喜出望外 Jello & Mellow https://s.openrice.com/QrLT0pSyl00检举 张贴 评分4味道3环境5服务4卫生4抵食用餐途径堂食
效率低 餃子爺爺 2019-05-13店面不好,入口位置好容易會跌親人入面嘅座位唔好坐食物ok,但比較隔離嘅鋪頭,價錢太高鋪頭細,活動空間小,有不整潔嘅感覺,職員效率十分低雖然食物ok,但吸引力不足以覆蓋其他問題應該唔會再試係呢個位置,咁嘅鋪面大小,偏高嘅價錢,完全係定錯位如無改善,相信很難生存多過一年…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享效率低 餃子爺爺 https://s.openrice.com/QrLT0J0iq00检举 张贴 评分--味道1环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
完全不值 小樽駅日式放題料理 2016-03-20我食過最差嘅放題,忍唔住開ac寫食評本身諗住近近地啲食評好似又OK先去呢一間放題去到如其他食評講環境不理想好細兩個人walk in都只可以比兩個位其實唔夠位放野食物選擇少刺身都係大路野亦唔似其他人話切得好厚普通過普通飲品都係無咩野揀炸天婦羅啲粉漿就真係厚喇炸得唔好,亦唔脆上食物嘅份量以雞肉串黎講兩個人,佢真係比一串黎呢味牛柳粒係令我忍唔住開ac嘅原因非常之鹹!我明放題想整到啲野食濃味啲,等人飲多啲野但唔唔會係咁鹹囉 成餐最正常嘅係燒汁魷魚同埋甜品嘅芝士cake服務嘅話收碟速度唔快有碟野上黎果陣職員有手指撥差唔多啲嘅食物我心諗,你係都唔好係我面前撥啦:(除左就腳外,我諗唔到有咩好200蚊食啲咁嘅野絕對無下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享完全不值 小樽駅日式放題料理 https://s.openrice.com/QrLT0cGWd00检举 张贴 评分2味道2环境2服务2卫生1抵食用餐日期2016-03-18用餐途径堂食用餐时段晚餐