舊式麵包店❤️ 康甜餅店 2022-10-17個人比較鍾情舊式麵包店…有人情味之餘…麵包又好吃…………經過康甜都會買佢既流心蛋火腿包,$9.5好抵….其實佢既麵包種類好多….紙包蛋糕,蛋糕仔同蛋撻都好好味……查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享舊式麵包店❤️ 康甜餅店 https://s.openrice.com/QrLT0vkL500检举 张贴 评分--味道1环境4服务2卫生--抵食用餐途径堂食
性價比高的慢煮牛便當 日舍便當 2022-10-17上星期經過已經想試下佢地既慢煮牛肉飯…佢地有慢煮西冷牛肉飯同汁燒封門柳飯…今次試左西冷牛肉飯先…$68好抵….牛肉既份量都好多…..好香牛味👍 中間仲係粉粉嫩嫩咁....好好食。佢地個飯仲有個醬汁….小小酸酸甜甜咁….好開胃 (有小小似柚子咁既味…😹)另外加左$8試埋自家製橙茶…幾好飲..唔會太甜😋😋 可以一試….對於依間新開外賣小店既慢煮牛..我覺得幾有驚喜…下次要試埋汁燒封門柳飯同吉烈牛肉飯。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比高的慢煮牛便當 日舍便當 https://s.openrice.com/QrLT0VkL500检举 张贴 评分4味道1环境5服务5卫生5抵食推介美食慢煮西冷牛肉飯用餐途径外卖自取人均消费$76
芋頭椰汁3色圓 黑布小巷 2022-10-17芋頭椰汁3色芋圓好好食!食完一次之後忍唔住第2日又買一碗黎食….芋圓口感好煙韌,我最中意既係佢既芋頭椰汁,好香..好好味🥺芋圓份量都ok 我諗我好快又會再買黎食嫁喇…..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享芋頭椰汁3色圓 黑布小巷 https://s.openrice.com/QrLT0vkD500检举 张贴 评分--味道3环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
蛋牛包+樽仔奶茶 瑞記咖啡 2022-10-17蛋牛飽個人覺得幾好食,個包烘得好香脆蛋牛加埋蔥花好好食。樽仔奶茶都唔錯,唔太甜價錢黎講都唔算貴,total $35。 相比起西多士。個人更中意蛋牛包 另外姐姐都好有禮貌添…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享蛋牛包+樽仔奶茶 瑞記咖啡 https://s.openrice.com/QrLT0MkD500检举 张贴 评分--味道1环境3服务1卫生--抵食用餐途径堂食
念念不忘刀削麵 山城小麵 (太子中心) 2022-10-17幾年前係附近上堂試過佢地既刀削麵,真係好好食,印象中當時叫中辣辣到死亡前兩日去開花墟,諗起山城,就帶埋朋友黎食。價錢仲係好抵,份量仲要好多..我地各自都叫左1人餐,要左燃情刀削麵+麻辣手撕雞+可樂 都係$60。刀削麵真係好好食,姐姐仲好貼心,提醒我地中辣好辣,可以叫住小辣先,之後唔夠可以再加比我地連朋友都話好好食添…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享念念不忘刀削麵 山城小麵 (太子中心) https://s.openrice.com/QrLT0Iz6YW0检举 张贴 评分--味道3环境4服务4卫生5抵食用餐途径堂食人均消费$70