Keep 到水汁 文記車仔麵 (福榮街) 2024-06-13第一次成22:30 去食宵夜,叫左外賣自取,估唔到夜晚都係要排長龍,咁忙,但有個肥叔叔好好,見我到左,叫佢地起左我個外賣單先,一貫既好味👍🏻👍🏻👍🏻車仔面既世一😂 會𝓀𝑒𝑒𝓅 住不停想返去食😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Keep 到水汁 文記車仔麵 (福榮街) https://s.openrice.com/QrLT092XK00检举 张贴 评分--味道2环境3服务2卫生--抵食推介美食豬紅,牛膀用餐途径外卖自取
超差既service 貳號冰室 (怡東商場) 2023-05-27食左兩次,尋日去到一肚火!!!落單掛住吹水,我要重覆講左4 次先落到單,叫個常餐A ,黎到變左B ,完全唔同既野,另一個唔男唔女既伙記問都無問直接將我跌左落檯既面包放上我切開晒既豬扒上面,想直接收走,個碟仲有一半豬扒未食!我問佢做咩,佢話以為我唔要,咩料,咁大塊未食,都可以問都唔問,我連嘈都廢事同佢嘈,成班同事成檯呆左….以後都唔會再去,好嚇人既customer service!!! 又唔係特好食,或者揸食😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享超差既service 貳號冰室 (怡東商場) https://s.openrice.com/QrLT0zEQaW0检举 NganSiubo 態度係差。而佢地覺得自己唔係差2023-06-18 回应 Babemicmic 係,d 丫姐但香港人係遊客咁,態度極西2023-07-10 张贴 评分--味道2环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
Service 真係…嚇親 饞。台式食堂 2022-12-27未夠12點去到,叫左個紅油抄手伴麵同牛肉面,份量比一般小,伴麵味道不過不失,牛肉都夠林,易入口,趕住上去睇戲,唔夠時間下所以先是但揀一間,食到一半終於有飲品,一個高大無乜禮貌既waiter 由水吧沖完飲品準備上檯既時候,倒瀉左係男朋友件jacket 到,佢咩都無講,濕紙巾都無比就行開左,真係離晒譜,杯烏龍奶茶甜野野倒左落個身到,個感覺真係差到不得了😓其實當其時全場得兩檯,連埋我地呢張檯,如果隔離左右無人,個d st用黎隔開2 人檯既stand 就唔洗夾得咁密,每2人左一張右一張,waiter 質素又唔係高既時候,點上檯☹️ 當時咁靜,non peak ,仲有4個staff 見到成個經過都無人有意識要遞下乾/濕tissue …真係好嚇人既service… 到走有個waitress 連apply pay 都唔識收,試極都唔得,仲要搵人幫佢收😓 幾趕都唔會再去,0 service…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享Service 真係…嚇親 饞。台式食堂 https://s.openrice.com/QrLT0iI5700检举 张贴 评分3味道3环境1服务3卫生3抵食用餐日期2022-12-24用餐途径堂食人均消费$200 (午餐)
精緻食物但serive 就.., The Pearl 2022-12-27book 左去食生日晚飯,放工時間六點零去去到門口囉口,見到幾個職員都無戴口罩 😅,環境唔錯既,我們揀左outdoor 坐,食物樣樣精緻,所以好細碟😅要叫平時既兩倍 😅當日order 左 beef cheeks 係好林,好食既,同埋白酒煮蜆都係唔錯之選,其他pasta 同salad 就正常發揮,當日係朋友生日,我地自己帶cake 上去,無提供到任何寫字/影相/extra 既任何野,就照收左$100 切餅費,好多地方都會收,不過見客人出得蛋糕,at least 咁多waitress 見到都主動幫手影下相啦,乜都無,仲要不停問仲有無野未黎,係咁執檯,因為限時,所以真係食得幾rush.,分開叫唔想凍晒既話,就食得有d 狼狽 🥲 3 個人食左 $1800,有 budget 而唸唔到既都未必會再返去試。。。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享精緻食物但serive 就.., The Pearl https://s.openrice.com/QrLT0P2j700检举 张贴 评分4味道3环境2服务3卫生2抵食推介美食燴澳洲牛面頰用餐日期2022-12-09用餐途径堂食人均消费$600 (晚餐)庆祝纪念生日
不負責任 八方台式麵屋 (新都城中心二期) 2022-02-02大年初2,叫左網上外賣平台 外賣,等左一個鐘先到,紅日忙唔緊要,叫左7 人餐,黎到無左所有飲品,張單無rider contact no,得個名,打返去間鋪,有間操譚仔口音既丫姐,話唔關佢事,佢地無囉,我只係同佢講無聯絡方法,佢勁無禮貌不斷話唔關佢事,我叫佢搵經理,原來呢個,又迫我要講國語既丫姐就係個個經理,無任何解決方法,亦一句唔好意思都係,只係不停「唔姦我事」!!!$6xx 貼錢買難收,只係8 方雲集既同集團,咁差既manner 同service,住樓上都唔會再幫襯!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不負責任 八方台式麵屋 (新都城中心二期) https://s.openrice.com/QrLT0RE5100检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
唔會再去😣😣😣 等等HEA 2020-10-11頭先8點尾入去食晚餐,坐低左間野,先發現有3中年姐姐,全部都無戴口罩,仲頭操大陸口音,落單要重複講幾次,佢話佢自己新黎既內地女人😓野食黎到,好難食,無牛肉咩既牛肉面,叫陽春面變左刀削面😓個蚵仔煎極度唔新鮮,,,,,落單都落預小左個小食(重複咁多次都要錯😤)以後都唔會再去!!!完成唔明點會有百幾個like lo......…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享唔會再去😣😣😣 等等HEA https://s.openrice.com/QrLT0yZeT00检举 张贴 评分1味道2环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
Service極差 #OMG 2016-11-05同朋友兩個去食,叫左兩個set,當時得兩檯客,一入去我們想坐卡位,但有個大背包,想放係離檯既椅,佢阻止我地,態度極差😑 到我地坐左半個鐘都未齊食物,催催佢,另一個waitress 答我地煮都要時間嫁,成檯物都係食完既碗碟,成個鐘都無人黎過收,絕對唔會再黎,野仲要咁難食,勸告各位唔洗晒 $ 試 😑…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Service極差 #OMG https://s.openrice.com/QrLT0nCue00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食