失望 黑木亭居酒屋 (清風街) 2022-07-23Book咗七點準時入席,入席後馬上點菜,結果足足等了1小時食物才到,當時我哋只係點咗第一輪食物,完全唔夠飽,當我哋想叫第二輪食物的時候,佢話唔夠時間,因為限時1.5小時要我哋埋單,同佢反映意見都冇用,餓着個肚離開,失望,極度失望,中伏…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享失望 黑木亭居酒屋 (清風街) https://s.openrice.com/QrLT0lJT400检举 张贴 评分--味道2环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食
從來沒有食過咁差嘅餐廳 魚米 • 湯加 2020-01-18一家人去吃早餐,等了25分鐘食物都沒送來,要吹佢幾次佢先終於送來,跟住話俾你知部茶几壞咗冇奶茶飲,咖啡都冇,隔咗一陣,我見隔離枱又係同一情況,其實佢應該落單之前話俾人知壞咗,客戶可以選擇轉食第二間食。 跟住食嘢期間,見到佢個職員同客戶嗌交,最後個客戶攞手機影佢佢先收聲😔…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享從來沒有食過咁差嘅餐廳 魚米 • 湯加 https://s.openrice.com/QrLT0MfOt00检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
比預期中好好多 盈暉海鮮酒家 2018-11-25看到網上面好多負面評語,真係冇乜期望,但係食咗幾次之後,發覺水準真係唔錯,特別係羊腩煲、椒鹽豆腐、燒鵝,比一般高端酒樓還要好,所以今次寫這個食評抱不平👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享比預期中好好多 盈暉海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrLT0y9qOW0检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
服務態度好差 牛扒先生 (康怡廣場) 2017-12-09經理落單時好像盤問犯人一樣,冇語氣冇選擇,服務態度差。環境像街市一樣,上菜時非常趕,將所有無論頭盤、主菜、飲品一次過放晒在枱面。我去過銅鑼灣分店唔錯,點知康怡呢間好失望,希望佢哋總公司知道、…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度好差 牛扒先生 (康怡廣場) https://s.openrice.com/QrLT0aBqi00检举 张贴 评分--味道3环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食