勁好味。。。 PHO 會安 2015-11-01今期嚟到mikiki搵野食,地方都真係好,種類都好多,真係咩都有得食,行雲咁多間,趁吓熱鬧,買番碗生牛肉粉,應該唔會太差,幾廿蚊碗,幾低食,不過比較細碗!講番碗粉,牛湯幾好,不過牛味算濃,但係幾廿蚊碗粉又無理由要人落哂成隻牛落去煲..風味幾越式,食得出香料既味道,有金不換等香葉提供,牛肉份量夠,味道肉質ok 因為價錢唔算高,所以可算值得一吃,好生意都有理由!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享勁好味。。。 PHO 會安 https://s.openrice.com/QrLT0H4ac00检举 张贴 评分4味道4环境4服务3卫生3抵食推介美食生牛河用餐途径外卖自取
十蚊雞.............. 米桶越南餐廳 2010-08-18十蚊既牛油雞翼 ~ 友人見到食評後話一定要食, 果然好好食, 好香口及少油牛湯底鮮甜, 一層油喺面令到溫度得以keep住高企, 吃的時候仲好熱, 河粉不算很滑, 可以令到湯的味道得以沾上河粉, 令河粉更可口, 湯底更用上大量香葉肴過, 加埋白蘿白同白胡椒的濃味, 覺得味道很濃及很正宗, 哈, 不過自己食過都覺得幾好!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享十蚊雞.............. 米桶越南餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0Jp0W00检举 张贴 评分4味道3环境3服务3卫生5抵食推介美食牛油雞翼生牛河越式炒蜆用餐日期2010-08-16用餐途径堂食人均消费$50 (晚餐)庆祝纪念生日