雪藏味 稻埕飯店 (V Point) 2023-12-31完全感受唔到係台灣菜,環境似夜店多啲。雖然有膿味醬汁、鹽酥油炸,但豬肉、雞肉內嘅雪藏味冇去除過,感覺上仲雪咗好耐嘅肉咁。與其話,台灣菜,倒不如港式台灣風味茶記菜式。員工服務態度係唔錯,唯一值得加分嘅地方。應該冇下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享雪藏味 稻埕飯店 (V Point) https://s.openrice.com/QrLT0UvLF00检举 张贴 评分--味道3环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
超級垃圾 英皇冰室 2017-05-14實在太差,不得不發表首禞。一行三人,自行搵位。叫咗鰻魚飯,及二人餐,白酒青口、pizza同羊扒。我哋算幸運,等咗半小時先有pizza同青口,眼見其他三丶四枱不斷追單⋯鳗魚普通,同超市冇分別。個二人餐青口,得八隻小青口,個pizza搵個五六歲自製好過佢,少餡料又唔實。最恐怖係羊扒,三件,本身好材料,但醃料太咸,咸到苦。所謂二人餐只有三種食物,但份量少得驚人,一個人都唔夠。當然冇任何餐湯,麵包,沙律。仲要收兩舊,一百都畀多咗。最後女兒都提我杯檸茶,清淡冇任何味道。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超級垃圾 英皇冰室 https://s.openrice.com/QrLT0zZzAW0检举 张贴 评分1味道3环境1服务2卫生1抵食用餐日期2017-05-14等候时间40 分钟 (堂食)人均消费$100 (晚餐)