美心下午茶正😍 美心MX (樂悠居) 2019-07-15美心下午茶必點當然係公司三文治啦😍公司三文治每一層都有唔同嘅餡料 例如番茄生菜同埋雞肉😆食每一啖都有多重享受 最加埋薯片汽水簡直冇得頂 😍 下次一定要再同屋企人食過 因為實在太正啦…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享美心下午茶正😍 美心MX (樂悠居) https://s.openrice.com/QrLT0gWmr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好味kfc😋 肯德基家鄉雞 (KFC) 2019-07-15黎到KFC一定要食炸雞 白汁雞皇飯同埋葡撻炸雞外脆內軟實在冇得彈 😋而白汁雞皇飯更加係由細食到大 有一啲薯仔粒同埋紅蘿蔔片 再加埋雞肉粒,好配搭😆 最尾緊係食埋一個葡撻先返屋企啦😋😋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味kfc😋 肯德基家鄉雞 (KFC) https://s.openrice.com/QrLT0eWmr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
肉醬必叫😋 譚仔三哥米線 (麗城薈三期) 2019-07-15三哥米線真係好值得食😍只係幾十蚊又飽肚 啱晒我伊啲打工仔😆而肉醬更加係靈魂😆一啖肉醬一啖米線簡直完美配搭 而且加埋竹笙又可以均衡飲食叫三哥米線一定要係麻辣先最正 又買又辣嘅感覺實在好正😆…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享肉醬必叫😋 譚仔三哥米線 (麗城薈三期) https://s.openrice.com/QrLT0F1Kr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
炑八韓燒超正😋 炑八韓烤 2019-07-15炑八韓國燒烤真心正 有唔同肉類、海鮮同蔬菜揀 啱哂唔同人嘅需要😍肉類大大份,而且海鮮又新鮮😆我最喜歡嘅就系芝士粟米同泡菜蛋 好香濃 😍而且仲無限添加 啱唒我伊啲芝士 泡菜迷 下次一定要再食😆…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享炑八韓燒超正😋 炑八韓烤 https://s.openrice.com/QrLT0E1Kr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好味泰菜😋 泰特色泰國餐廳 2019-07-15真系超鍾意食泰菜泰特色嘅冬蔭功湯簡直冇得頂😋😋酸味味😍 金邊粉,馬拉盞炒通菜更加系必食,好有鑊氣 同街邊嘅好唔同食完野加杯芒果沙冰和桂花糕甜品😋真系冇得輸 下次要同朋友再食過🥰…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味泰菜😋 泰特色泰國餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0rXGr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
沙冰超解暑🥰 東海堂 (新都會廣場) 2019-07-15Oreo 曲奇沙冰好好飲😋適合炎熱嘅夏天😍沙冰一放入口腔即刻溶化嘅感覺真系好爽啊😋😋東海堂座位又幾舒服 行到攰,買兩杯同朋友飲 超級解暑同舒服啊下次要再試下其他味道 一定都系甘正😍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享沙冰超解暑🥰 東海堂 (新都會廣場) https://s.openrice.com/QrLT0qnGr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
Shakeshake薯條返嚟啦😋 麥當勞 (星光行) 2019-07-15Shake shake薯條真系好好食 最鐘意就系美式BBQ蜜糖味😍😍香脆嘅薯條加埋shake shake 粉好match😋炎熱嘅夏日加埋杯珍珠奶茶 簡直天堂般享受 ,之後一定要再試下其他shake shake 味道😋😋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Shakeshake薯條返嚟啦😋 麥當勞 (星光行) https://s.openrice.com/QrLT0qHGr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好味焗飯😆 脆味批 2019-07-15今日晏就食左香草焗雞飯😍😍好濃郁嘅芝士加上好嫰嘅雞肉簡直絕配👍🏻👍🏻個餐簡直又平又抵食 又有小食 又有餐湯 好飽肚😋😋只系$42 街坊價 勁正呀,之後一定要繼續幫襯 實在太好味😍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味焗飯😆 脆味批 https://s.openrice.com/QrLT0iHGr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
元氣美食😍 元気寿司 (青衣城2) 2019-07-15今日同朋友一齊去左食元氣😍試咗雙重三文魚卷好好味😋壽司上層有一塊三文魚舖滿濃濃嘅汁,而且內層仲有一啲充滿鮮味嘅三文魚碎 ,三文魚嘅油脂令口腔散發油香 真系好值得大家試😍伊家元氣仲有其他新式食物推廣 例如極辛三文魚卷 辣辣地好開胃😍😍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享元氣美食😍 元気寿司 (青衣城2) https://s.openrice.com/QrLT0j1Gr00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食