服務態度差 SP Flower & Tea Room (太古城中心) 2020-10-22一直有買開依間嘅蛋糕灣仔舖態度一流又親切反觀太古分店不知所謂,我訂蛋糕時企係度等個人整完自己d嘢先理我。我講明我訂個蛋糕係堂食,仲即時訂埋,佢當時話無問題,其他咩都無講到我去堂食時,佢d同事先話要收加一d咁嘅服務真係令人無法接受…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度差 SP Flower & Tea Room (太古城中心) https://s.openrice.com/QrLT0yCsT00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
投訴 金港海鮮酒家 2018-04-04不知所謂未見過咁差嘅態度由經理到樓面到燒味佬都係講左個米粉要走青,講左3次個樓面都唔理我叫我處同燒味佬講同燒味佬講,佢話聽唔到。要佢攞返出黎,就連菜都攞埋。大佬,我係走青,唔係走菜咁我都算,只係諗住唔再去最過份係明明我買2碗米,佢中間完全無搵嘢幫我隔 。仲要比個爛嘅蓋我。未返到屋企,d湯已經全部出晒黎,仲點食?打去搵個經理,唔想理,hea住答我。話要等老闆返黎反映,但又無問過我電話,好明顯無諗住理。唔怪得依間酒樓做到幾平都無人去啦…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享投訴 金港海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrLT0BmCk00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐日期2018-04-04用餐途径外卖自取