好好味 龍門金閣海鮮酒家 2024-10-21諗住試吓揾間舊式酒家,去到門口有啲想改地點,最終都入去,果然有驚喜!已脫殼嘅避風塘瀨尿蝦,好味!冰鎮咕嚕肉,來暖外脆,好味!金銀蛋菠菜,菜好嫩!雞蛋焗魚腸,好香口!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好好味 龍門金閣海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrLT0MfHN00检举 张贴 评分5味道3环境5服务4卫生3抵食推介美食冰鎮咕嚕肉避風塘瀨尿蝦雞蛋焗魚腸用餐途径堂食人均消费$515
無誠意分店 敏華冰廳 (圍方) 2024-10-14好多無寫食評,真係要post出嚟比大家,以為排隊係因為食物好食,原來唔係,我諗呢間大圍敏華分店係我食過咁多間最難食嘅一間,叫左個酸菜香菇紅燒肉飯,豬肉喺邊度呢?原來成兜都係肥脂肪,食啫喱咩,揾舊肉咬吓都無,小菇係多嘅,不如索性改名叫酸菜香菇飯,至少唔使成碟飯都係豬油啦!仲有嗰杯檸檬茶嘅茶味點解同平時嘅茶味唔同,真係完全理解唔到!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享無誠意分店 敏華冰廳 (圍方) https://s.openrice.com/QrLT02sLN00检举 cookieccc 我覺得敏華凍檸茶不是現煲噶2025-04-01 回应 张贴 评分--味道1环境1服务2卫生1抵食用餐途径外卖自取人均消费$64
非常不環保的優惠條件 Beerliner German Bar & Restaurant (朗豪坊) 2017-10-12同朋友呢間食生日飯慶祝,貴公司今期有個主菜買一送一優惠,我地兩人ordered連主菜一共四樣食物,兩杯有酒精飲品,限時一個半鐘要還枱,臨近完半個鐘會有人remind 你要交枱,但就邊都係無人等候而且好多空枱,全程感覺好趕時間,好大壓力,到埋完單,我地食剩半碟飯要求打包,waiter話因爲買一送一優惠食剩唔可以打包,會直接倒掉,我覺得好唔環保,厨餘就係咁製造黎?願寧掉落垃圾桶都唔比人打包,事前唔講清楚,非常不環保嘅優惠活動。:(:(…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享非常不環保的優惠條件 Beerliner German Bar & Restaurant (朗豪坊) https://s.openrice.com/QrLT0onui00检举 LeungYauKeung 一間我永不再去的*2018-02-14 回应 LeungYauKeung 同意上述倩況,不準許打包,浪費食物,天地不容!2018-02-14 回应 张贴 评分--味道4环境2服务4卫生--抵食用餐途径堂食