性價比高 Seoul Noodles (208 Johnston) 2024-10-26第一次食韓國刀削麵,去咗呢間屋企附近新開嘅韓國麵館食,其實我本身麻麻哋鍾意食麵,但係呢度裏面好好食,又大碗又有前菜任食,地方好乾淨,送食物都好快,食完返屋企都冇口渴感覺,證明冇乜味精!我食嗰個蜆麵,好多蜆,老公食嗰個豬骨湯佢話好辣,不過好好味。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比高 Seoul Noodles (208 Johnston) https://s.openrice.com/QrLT03QnN00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
普普通通 ナカヨ食堂 2022-06-03尋晚夜晚去咗太古吉之島食,二人餐$359。呢個係food court,坐得麻麻哋舒服,丼好新鮮好好食,啲飯都好好食,但係沙律麻麻,個龍蝦我老公話麻麻哋,我覺得都OK,鱈魚好正,好大好肥美。個湯好多料,不過唔知點解食完之後好口乾又口渴,我覺得差一個飲品!食完之後夜晚返屋企要飲好多水先得!服務來講,就真係冇服務可言,我問佢邊度有得坐,佢話等人哋走就有得坐,但係我已經俾咗錢啦。我見OpenRice個個都話好正,我就給60分。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享普普通通 ナカヨ食堂 https://s.openrice.com/QrLT0I3n300检举 张贴 评分3味道3环境2服务3卫生3抵食用餐途径堂食
食物質素不錯,不過要等好耐先有得食 Seoulmate (京都廣場) 2018-03-09今日同8個同事一齊去食,等左半個鐘頭先有得食,午飯時間先得一個鐘頭左右,上菜超慢,本來輕輕鬆鬆嘅午飯時間變得好緊張!下次去食都係好得閑先去。環境不錯,食物質素都幾好,幾Cute,不過我哋12點半鐘上到去,一開lift,竟然未開門,嚇死人,一開門係鐵閘出唔到去!我仲以為執咗笠,但明明已經book咗位!…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物質素不錯,不過要等好耐先有得食 Seoulmate (京都廣場) https://s.openrice.com/QrLT01Baj00检举 张贴 评分4味道4环境1服务4卫生4抵食推介美食一舊Seoulmate雲下的泡菜炒飯砵仔拌綠茶芝士慕絲蛋糕用餐途径堂食