中伏的一餐 OOULI 2025-08-19睇到宣傳,睇到食評,book咗六位諗住試吓,價錢唔係平,頭盤餃子亂都講唔上,韭菜蛋餅凍嘅,海鮮湯配鮑魚,湯好腥,鮑魚好鹹,主菜五花腩柴皮,++和牛冇味,最後上嘅雞湯亦都唔熱,非常難食嘅一餐,簡直係中伏,全晚只有一個Staff。…查看更多+ 4以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享中伏的一餐 OOULI https://s.openrice.com/QrLT0B1PU00检举 张贴 评分1味道4环境1服务5卫生1抵食用餐途径堂食
非常差的體驗 竹園海鮮飯店 2024-12-08自從跑馬地及尖沙咀店舖關門之後,第一次嚟到上環分店,懷着興奮嘅心情去魚缸揀海鮮見到以前跑馬地嘅經理,我同老公兩個人食,經理不斷叫我哋叫唔同嘅海鮮,叫咗兩隻蒜蓉粉絲蒸貴妃蚌,芝士龍蝦伊麵底,兩隻乳鴿,-斤東風螺,諗住睇吓夠唔夠食先再點,貴妃蚌不過不失,鋒螺質感非常差,韌過擦子膠,芝士焗龍蝦,以前一直都長期食開,今次嘅龍蝦好乾又柴皮,見到乳鴿上枱個樣已經有啲驚嚇(應該係燒過頭)食落去非常乾,直程吞唔落。忍唔住同經理講佢,望住碟龍蝦無動於衷。過分的推銷,海鮮品質差,態度亦負責任。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享非常差的體驗 竹園海鮮飯店 https://s.openrice.com/QrLT0FQbO00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐日期2024-12-08用餐途径堂食用餐时段晚餐
已經不是從前的永華,有點失望 永華日常 (利東街) 2022-04-03等了二個月,終於來到這間昔日的舊記憶,無論環境座位都是比從前更舒適,更乾淨這是毋庸置疑的,但是食物的水準真的差很遠,失望😞電子落單基本上大部份食物都出錯,不出色,水準可以說比普通還普通…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享已經不是從前的永華,有點失望 永華日常 (利東街) https://s.openrice.com/QrLT0R5yX00检举 KNSW 食物質素真的需要改善,我試咗幾樣野都係麻麻地2022-04-21 回应 boriskeung77 我都食咗一次簡直係侮辱咗永華大集團唔好再消費永華兩個字2022-10-29 回应 张贴 评分1味道4环境1服务4卫生3抵食用餐途径堂食
一個大食及難忘的Farewell lunch Café Crêpe (威靈頓街) 2021-02-27週五訂了Cafe crepe 跟同事farewell,全部都係女仔,叫了一份牛扒,三份羊架,一個王牌精選Lobster scallop crepe, 2份Lobster Linguine, 2 個superfood salad。最後當然要來兩份sweet crepe, 同事們都在這個特別的時刻為自己叫一杯特別的飲品,抹茶奶昔士多啤梨奶昔真的太美了所以忘記拍照真係估唔到七個女仔能把所有食物KO 哂,食物質素好有水準,大家都好滿足,我們大家都珍惜可以相聚的時間。…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一個大食及難忘的Farewell lunch Café Crêpe (威靈頓街) https://s.openrice.com/QrLT0s2ey00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食