位少,淨係俾四人枱入,等兩張二人枱等等咗三十分鐘 Parmenara 2025-06-02星期日中午一點半去到攞飛,諗住等兩張枱二人枱會好快,點知佢叫極都係俾四人枱入,明明見住佢已經將一張四人枱分開set 好咗做兩張二人枱,叫埋我個冧巴準備入座,點知前面有條友四人枱嘅同個經理講咗兩句,個經理就安排咗佢地入座,而我。。。叫完我個冧巴就要我繼續企喺門口等。。。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享位少,淨係俾四人枱入,等兩張二人枱等等咗三十分鐘 Parmenara https://s.openrice.com/QrLT0HPLS00检举 张贴 评分--味道4环境2服务4卫生--抵食用餐途径堂食
中伏! 一D都唔抵食,唔會再幫襯! 八幡屋涮涮鍋 2019-06-04食物一般,種類不多,海鮮不新鮮,但勝在可以坐180分鐘慢慢食。用apps點單好方便,但漏單情況嚴重,除咗一坐低俾咗第一輪海鮮之後,再點海鮮三至四次都無黎過.... 而且海鮮無乜味,D蜆仲要係死的,搞到我成個鍋黑晒..............................出面D食物無晒又無refill,拎野食既地方又逼又窄。講真,俾300幾蚊黎食一D都唔抵,我去吉吉家,或者落幾層動物涮鍋打邊爐仲開心。中伏一次就夠,唔會再幫襯!!!!!!!!!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享中伏! 一D都唔抵食,唔會再幫襯! 八幡屋涮涮鍋 https://s.openrice.com/QrLT0bcGq00检举 张贴 评分2味道2环境4服务2卫生1抵食推介美食無用餐日期2019-05-31用餐途径堂食人均消费$300 (晚餐)