食完個口好乾🥲😵💫 麻吉 2025-03-30唸住係粉嶺覓食~有人介紹呢一間米線,店員nice,我叫左酸菜魚米線少少辣,味道有啲似預制品(唔知係唔係),總體不過不失。點知食完之後個口好鹹好乾,飲左好多水都解唔到渴。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食完個口好乾🥲😵💫 麻吉 https://s.openrice.com/QrLT0LJfR00检举 张贴 评分3味道4环境4服务3卫生3抵食用餐日期2025-03-22用餐途径堂食人均消费$58 (午餐)
第一啖好食|對香港人有啲重口味 Anjappar Chettinad Indian Restaurant 2025-01-31晚上7點到餐廳~仲未算多人,餐廳係2樓,店內播著印度歌同點香,好有印度style。叫左最多人推薦的chicken lolly pop saucy,好似咕嚕肉😂mixed veg curry同naan係好朋友~加埋好好食👏🏻最後個bamboo rice好辣!!食唔到辣要注意!mango lasse必試。(ps 水要收$15)整體黎講好有印度風味,但係對香港人黎講有小小重口味。btw 無接受任何試食優惠,全部都係我自己俾錢買…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享第一啖好食|對香港人有啲重口味 Anjappar Chettinad Indian Restaurant https://s.openrice.com/QrLT0Nk1P00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食Mixed Veg Curry$80Garlic Naan$40Garlic Naan 印度大蒜烤餅Mango Lassi用餐途径堂食人均消费$200
服務好,分量大 十里湘薈 2024-10-27在週末人流不太多的時段過來,人流不算多,但是如果沒有訂座的話就要做較邊緣的位置。員工服務態度很好,過一段時間就會過來添茶👍🏻前菜是龍蝦沙律,分量好大,龍蝦大概有7-8小塊,配上沙律菜、番茄在同藜麥👍🏻醬料是醋,個人認為有點dry醬油炒飯👍🏻飯粒粒分明!乾濕度剛剛好!不要錯過椰汁奶凍🤤豬豬太可愛了👍🏻唔會太甜…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務好,分量大 十里湘薈 https://s.openrice.com/QrLT0yTehW0检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食炒飯椰汁奶凍用餐途径堂食