新鮮好味 蠔站 (黃金廣場) 2023-11-16首先 生蠔好新鮮 唔好以為10蚊無好野待應態度 超好 又會有耐性介紹個蒜蓉包超好食又鬆脆 仲有個蟹肉醬好香 真係絕配👍👍👍👍豬手好香口 肉又夠juicy 仲叫左個卡邦尼天使面 小朋友極喜歡位置又舒適…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์新鮮好味 蠔站 (黃金廣場) https://s.openrice.com/QrLT0hJ1E00แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน5รสชาติ5การตกแต่ง5บริการ5ความสะอาด5ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食ราคาต่อคน$400 (晚餐)
服務態度極差 CAFÉ LANDMARK 2023-11-16今日去買下午茶外賣 ,首先俾完錢 我: 請問大約要等幾耐?A 待應:等一陣我:我想知大約係幾多分鐘?A侍應:佢而家即刻整㗎喇等一陣囉我:因為我想去買少少嘢.所以我想知大約幾耐?A侍應:5分鐘左右 或者你坐喺側邊張凳等我等咗大約15分鐘 我問前台:我個外賣有末?佢係側邊令俾我仲加句有好耐又係佢哋叫我坐喺側邊等!有又唔俾我 !仲要態度勁差可能我淨係買個雞卷 太平🤷🏻♀️又戓者見我2手空空 運動服 所以覺得唔需要好態度Btw 食物係好食 完全唔關個廚房事…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์服務態度極差 CAFÉ LANDMARK https://s.openrice.com/QrLT0AqfE00แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน5รสชาติ5การตกแต่ง1บริการ5ความสะอาด3ความคุ้มค่าเมนูแนะนำ雞卷(下午茶วันที่ไปกิน2023-11-16วิธีการกิน外卖自取ประเภทมื้ออาหาร下午茶
可圈可点 辣蟹舫 2016-10-23食物可以 不過等太太太太太太耐 !!!!!!!!!!!!!!!9:10先上第一個豆腐 9:20上排骨9:30上椒鹽賴尿蝦9:45先上最後的菜 地方太逼 可能因我有小朋友上菜時間令人太失望…ดูเพิ่มเติม+ 2รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice1แชร์可圈可点 辣蟹舫 https://s.openrice.com/QrLT0YhKe00แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน--รสชาติ--การตกแต่ง--บริการ--ความสะอาด--ความคุ้มค่าวันที่ไปกิน2016-10-23วิธีการกิน堂食ราคาต่อคน$250 (晚餐)