泰味😋 泰金國 2019-06-11我屋企人好鐘意食泰國菜,父親節梗係同爸爸同公公嚟食泰國菜!今次嚟到九龍城呢間由泰國人開嘅 夠哂地道!呢排天氣咁熱 一去到梗係嗌翻杯沙冰爽下先喇!我妹嗌左杯芒果沙冰,芒果味濃 好香 夠大杯🥭我就嗌左杯新口味 百香果沙冰😍好香百香果味 但我自己覺得甜左小小 泰式蝦餅 即叫即炸 好膽口蒜蓉包 即叫即燒 蒜味十足 燒得好脆口 一定要即刻食…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享泰味😋 泰金國 https://s.openrice.com/QrLT09MOq00检举 张贴 评分4味道3环境3服务3卫生5抵食用餐途径堂食
波霸😍 下站帖 2019-06-11我不嬲都好鐘意飲珍珠奶茶,尤其係黑糖珍珠奶茶,今次我就試左next battle!!嚟到梗係要試下NO.1嘅波霸黑糖珍珠奶茶!好好味!黑糖味算重 但唔算太甜!牛奶味濃郁😋😋😋😋正啊!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享波霸😍 下站帖 https://s.openrice.com/QrLT07sOq00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
大食推介! Burgeroom (美麗華廣場1期) 2019-06-11今日去食左burger room,我同朋友3個人黎食!漢堡款類算多 今次嗌左個龍蝦🦞漢堡同朋友2份 份量真係好大 對於2個女仔黎講都好飽我地仲嗌左個薯條 芝士旋風薯條🍟超超超推介!啱哂鐘意食脆薯嘅我!芝士味濃厚!正啊…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享大食推介! Burgeroom (美麗華廣場1期) https://s.openrice.com/QrLT0F74q00检举 张贴 评分4味道4环境3服务4卫生3抵食用餐途径堂食
辣度可選 麻辣派對 (金百利廣場) 2019-05-28一直都好鐘意食辣野 無辣不歡!位於銅鑼灣嘅麻辣派對 地點方便 正正係sogo對面嘅金百利 我係路痴都搵到🤫今次同男朋友2個人嚟食 其實都食左好多次😍我最鐘意嗌就係大腸鍋 之後自選材料!必嗌—> 大腸 蝦 🦐 同金菇份量唔算少 仲可自選辣度 今次揀左中辣 我同男朋友都算食得辣 所以中辣啱啱好呢度仲好細心 會放個蠟燭 🕯️係鍋底暖住 唔驚食食下凍哂喇!👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享辣度可選 麻辣派對 (金百利廣場) https://s.openrice.com/QrLT0I30q00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食用餐途径堂食
好有特色嘅日本餐廳😋 一遊 2019-05-28朋友極力推介,一直都想試下!終於的起心肝黎試試😗今次試下d lunch set, 入到黎已經好有日本feel,員工都是穿和服👘 嚟到日本餐廳食魚生同壽司是常識吧😍我同朋友嗌左2個set 一個係壽司加喬麥麵或者可以揀烏東。仲叫左個魚生飯全部食材都好新鮮 去唔到日本都可以嚟呢個止下口痕先😋 價錢唔算貴 就可以食到咁新鮮好味嘅日本lunch👍🏻順帶一提,原來呢到lunch仲會每星期都轉換餐牌,唔怕食到悶!下次識埋夜晚先…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好有特色嘅日本餐廳😋 一遊 https://s.openrice.com/QrLT0woaq00检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食