未食完 阿姐就收走我碗嘢 地茂館甜品 2025-04-10前幾日同朋友出去散心,見食評幾好就揀咗地茂館食糖水點知我食到一半,阿姐就收走我個碗,問都冇問,直接喺我面前搶走個碗🫠當刻完全反應唔切,叫都叫唔切就無得食,真係好委屈…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享未食完 阿姐就收走我碗嘢 地茂館甜品 https://s.openrice.com/QrLT0LN9R00检举 张贴 评分3味道3环境1服务3卫生2抵食用餐途径堂食
變壞咗嘅芋圓椰汁西米露 翠苑甜品專家 (波斯富街) 2024-04-04前幾日同朋友去翠苑食糖水嗌咗碗芋圓椰汁西米露,食咗去浸味怪怪地,有陣酸味🤢我哋即刻同個職員反映,點知佢勁惡話「係你哋食唔慣啫!取消張單唔好食啦!」好的 即刻唔食,再見👋🏻原諒我真係食唔慣啲變壞咗嘅嘢🥲亦都幾佩服翠苑夠膽拎啲變壞咗嘅嘢出嚟賣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享變壞咗嘅芋圓椰汁西米露 翠苑甜品專家 (波斯富街) https://s.openrice.com/QrLT0SKfI00检举 张贴 评分--味道2环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
伏伏伏!$98紅莓谷貨不對辦,迫人食餅碎 初芋 2022-06-11體驗極差,天時暑熱,好想食酸甜嘅士多啤梨所以叫咗個紅莓谷$98。本身好期待,但送上檯碗冰貨不對辨,啲士多啤梨變曬做紅色餅碎……(好難食「我哋無曬士多啤梨,幫你改咗餅碎。」店員擺低碗冰之後,一句車埋嚟,完全冇唔好意思,態度理直氣壯,然後即刻調頭走。反應慢半拍未知咩事。喺20分鐘等待途中店員並無任何通知、詢問,然後擅自改做極難食紅色餅碎。其實俾客人有轉其他同款價錢綿綿冰嘅機會,都好過要人硬食啊。👎🏻成件事店舖處理方式好有問題,價格收唔平,但迫人食餅碎,仲要理直氣壯嗰下好需要改善。而且店舖係「先結算,後供應」,俾人感覺係收咗客人錢之後,求其打發客人。「你要食就食,唔食就算。」建議:大家去食記得要問清楚會唔會突然冇士多啤梨。衛生方面:有待改善。張枱黐立立,隔籬枱客人手袋上面有隻飛蟲🪰…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享伏伏伏!$98紅莓谷貨不對辦,迫人食餅碎 初芋 https://s.openrice.com/QrLT0nM9300检举 Miss Psharon 咁都得😅😅😅士多啤梨同餅碎差好遠喎,態度咁差既2022-10-14 回应 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食