最愛越南餐廳!雞絲沙拉吃不停口 1986地道越南餐廳 (東寶大樓) 2024-12-22最愛越南餐廳!雞絲沙拉吃不停口,好好食,個汁配得好好,開胃而且不膩 ,配料都搭 。🤤 豬肉包個法包勁脆,入面配左扎肉外仲有肝醬我鐘意,好香,同埋最緊要個包係熱 , 豬肉都煎左香口 好食!牛河同埋雞串都推薦!雞串燒得唔錯,又夠大舊,個汁都好味 。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享最愛越南餐廳!雞絲沙拉吃不停口 1986地道越南餐廳 (東寶大樓) https://s.openrice.com/QrLT0K09P00检举 张贴 评分--味道3环境4服务3卫生--抵食用餐途径堂食
蟹肉他他仍是我最愛 荳子 (MOSTown新港城中心(4期)) 2024-12-22蟹肉他他仍是我最愛!而家新配個個酸種面包比之前個餅好食!面包脆脆的,有少少牛油味,仲要係熱熱地,蟹肉他他不過不失,唔太餓之首選 。加$30個羽衣甘沙拉都好好食,份量夠!不過咖啡未如理想,完全無咖啡味,有點失望 。不過預左😆 價錢對得住,都抵食,坐得舒服…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享蟹肉他他仍是我最愛 荳子 (MOSTown新港城中心(4期)) https://s.openrice.com/QrLT0hVbO00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
鐘意佢個三文魚沙律 delish kitchen by ALOT 2024-12-22鐘意佢個三文魚沙律!個汁好食得黎d 配搭都好好,欣賞佢個三文魚煎得好香,份量唔少!值得推薦! 朋友食野牛肉飯份量都好多,下次想試下! 不過埋單價錢一個lunch都唔平 。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享鐘意佢個三文魚沙律 delish kitchen by ALOT https://s.openrice.com/QrLT0IW9P00检举 张贴 评分--味道4环境3服务4卫生--抵食用餐途径堂食
我愛雞湯面 黑龍 2024-12-22雞湯面濃而不油膩,很愛很愛!連面吃每口都很滿足!而且面配的叉燒都是厚切的!很滿足!另外叫了一夜干,感覺很像燒魷魚,不錯的配面小吃! 而且店內很有日本的感覺!下次會試試其他口味 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享我愛雞湯面 黑龍 https://s.openrice.com/QrLT0Dm9P00检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生--抵食用餐途径堂食
初試雙皮奶雞蛋仔 THE CAPTAIN'S FISH & CHIP BAR 2024-12-03初試雙皮奶雞蛋仔!第一次食雙皮奶雞蛋仔,都幾特別幾有驚喜既,老闆都送野飲!好好人,hehe 不過真係要立刻食,一凍左成個都會林晒,拎左返公司已經林林地!奉勸大家一定要趁熱食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享初試雙皮奶雞蛋仔 THE CAPTAIN'S FISH & CHIP BAR https://s.openrice.com/QrLT0VP9O00检举 张贴 评分--味道3环境5服务4卫生--抵食用餐途径堂食
健康之選 Meet Met Met 2024-12-03好多健身選擇,有椰菜花飯同好多沙律bowl ,最岩健康人士,但可能太健康,味道沙律同椰菜花飯味道一般la 😆但勝在健康! 咖啡都係一般水平,不過不失,不過服務很好 。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享健康之選 Meet Met Met https://s.openrice.com/QrLT0q91O00检举 张贴 评分--味道4环境5服务3卫生--抵食用餐途径堂食
有冇人覺得其實個蛋牛治好似無咩特別 新香園 2024-11-24有冇人覺得其實個蛋牛治好似無咩特別。個蛋牛治就係將d 牛肉碎混埋d 蛋 ,就禁煎乾佢,再配兩塊包,我加左烘底,唔係難食,但仍唔稱得上美食,但唔覺得會一食好難忘個種🙈 凍檸茶還可以 。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享有冇人覺得其實個蛋牛治好似無咩特別 新香園 https://s.openrice.com/QrLT07Lyi00检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生3抵食用餐日期2024-11-24等候时间2 分钟 (堂食)
一家大細岩食之選 望月樓 2024-11-24一家大細岩食之選,同老人家小朋友坐得舒服,環境每張枱相隔有一定空間,比較舒服 。至愛佢地個泡飯,同埋焗豬扒飯都好出色,個豬扒軟硬適中,配飯同埋d 汁熱騰騰好好食❤️ …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一家大細岩食之選 望月樓 https://s.openrice.com/QrLT0CrfO00检举 张贴 评分--味道5环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
又滿足又好食 Ocean 2024-11-23店主好nice 每一道菜都好出色好用心,睇得出廚師既用心❤️ 椰子甜品依然係咁出色 每道菜都好多味覺層次好鐘意個鴨胸,未食過呢個口感既鴨胸!好好食😍好多唔同食材配合一起好多新既感覺…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享又滿足又好食 Ocean https://s.openrice.com/QrLT0A5HO00检举 张贴 评分5味道2环境4服务4卫生5抵食用餐途径堂食