明白點解樓下話係最難食米線 Ben哥米線 2023-07-15嗌左藥膳麻辣湯底小辣茶餐廳辣椒油溝出黎既湯咁 加幾粒杞子當藥膳 一啲藥材味都冇餸嗌左秘製腩肉同花枝卷腩肉食唔到有何秘製 切到好厚 sip晒牙縫花枝卷係ok既盛惠$60 食唔出個價值唔會有下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享明白點解樓下話係最難食米線 Ben哥米線 https://s.openrice.com/QrLT04BHA00检举 张贴 评分1味道3环境3服务3卫生2抵食用餐途径堂食
吉豬外脆內軟 炸蝦鮮味彈牙 吉豚屋吉列豬扒專門店 2017-03-10琴日見到朋友上載左呢間店既相 見到又想食吉列豬扒於是就上左黎OpenRice搵下今日去試確實唔錯👍8點到去到唔洗等位直接入去服務態度唔錯 員工人數都幾充足我就叫左吉列豬柳炸蝦定食同行朋友叫左壽喜燒鍋之後朋友唔夠飽追加左個唐揚炸雞吉列豬柳炸蝦定食:幾好食,果然去到吉列豬扒專門店都係要食吉豬。不過個吉豬汁個人覺得太勁醋味,我唔係太中意。壽喜燒鍋:味道不錯,不過同行朋友覺得唔夠飽唐揚炸雞:比較普通可以不試…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享吉豬外脆內軟 炸蝦鮮味彈牙 吉豚屋吉列豬扒專門店 https://s.openrice.com/QrLT0AU4f00检举 张贴 评分4味道4环境5服务5卫生4抵食推介美食吉列豬柳炸蝦定食$72用餐途径堂食
永遠唔會再去囉 金田日本料理 2010-07-22超超超超差囉,服務質素爆低o係下面同個侍應姐姐攞位,個姐姐已經通知樓上:「四位下午茶。」行樓梯上去,本來都冇乜野,點知冇冷氣,勁熱上到去,坐落都ok舒服等左n分鐘...終於攞茶水黎跟住叫佢比餐牌,佢聽唔到再叫就遲遲都未到再叫,姐姐:「搵緊喇!」o咀囉,仲要搵!開左門幾耐呀?!我地未食就拿拿聲走左lu…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享永遠唔會再去囉 金田日本料理 https://s.openrice.com/QrLT0KXGW00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食用餐途径堂食
so good 糖百府 2010-07-22果段時間岩岩開舖,所以冇乜人想試雪花冰好耐,終於叔叔帶左我去食我簡左牛奶秋香,我係超超中意牛奶,d蜜豆好好食叔叔簡左西瓜秋香,總係覺得怪怪地,不過好消暑叔叔女友簡左朱古力秋香,味道香濃,佢話好似一種雪糕ge味媽咪同細妹都簡左芒果牛奶秋香,我個人認為麻麻姑媽簡左芒果豆腐花,試過幾好總括黎講,都唔錯ge,不過價錢就貴左d囉,又唔飽肚真係:「糖百府」點「秋香」嘞!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享so good 糖百府 https://s.openrice.com/QrLT0IXGW00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食推介美食牛奶秋香,朱古力秋香,芒果豆腐花用餐途径堂食人均消费$38 (下午茶)
一試都無妨丫! 花田和食屋 2010-07-22因為做緊壽司半價,所以好多人,等左20分幾鐘,都算咁啦!環境幾闊落,坐得都幾舒服首先叫左個拉麵,湯底好濃郁(味精),唔係太鹹,麵唔錯!三文魚:比開舖時好好多,厚番d最中意:韓風三文魚壽司,好特別,辣辣地北寄貝:細細舊,又un黃金魷魚:好鮮甜!!茶:淡,又冇得自己落茶包記憶模糊,係咁啦,88!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一試都無妨丫! 花田和食屋 https://s.openrice.com/QrLT0HnGW00检举 张贴 评分3味道4环境3服务4卫生3抵食等候时间20 分钟 (堂食)