越黎越差既感覺 燒烤堂 2024-08-23第一次食覺得好高質既串燒店,但越食感覺無論服務定食物都開始下跌,上菜係好快,但對正個風口位直吹,食慢小小都變冷盤😅😅10舊 蠟燭都唔夠興暖佢啦,亦可能因為咁,所以啲野食感覺唔好食😮💨…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享越黎越差既感覺 燒烤堂 https://s.openrice.com/QrLT0eGyh00检举 张贴 评分2味道4环境3服务4卫生2抵食用餐途径堂食
外賣湯極少,無味,40蚊碗我都唔會再食 馬六 2024-06-29如題,我仲要第二次叫,俾多次機會佢地,叫俾多啲湯同辣粉,黎到乜都無,打返去淨係話:喔,可能佢地5記得左!大佬,你餐其實唔平架,可以做好啲?百幾蚊食垃圾!真心嬲!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享外賣湯極少,無味,40蚊碗我都唔會再食 馬六 https://s.openrice.com/QrLT0p9PK00检举 张贴 评分1味道--环境1服务1卫生1抵食用餐途径外卖送餐
全新體驗🥳 Picoso 2022-12-02相隔左一段時間冇呢相隔左一段時間冇黎,今日同朋友黎食,見到過全新餐牌眼前一亮,同前台個長髮靚女姐姐傾開先知,原來拒地加入左個新大廚,功夫了得,同老闆合作研發左唔同既新品出黎滿足大家既食蕾,食左咁多年終於有新款出啦😭!所以今次同朋友一於棄食必食之🦀蟹餅,試下啲新菜式先!1)黑松露炸薯條🍟 💥即炸所以必定係要即食先好食,放耐左咩薯條都會林晒同凍💥 💥薯條落左好多黑松露,所以黑松味濃,不過無提供醬汁,所以中意食醬汁既人士就要好好考慮啦2)鮮牛油果忌廉醬煎大蝦意粉🍝 🥑中意食牛油果既人士必食之選,好重既牛油果香味,十分juicy,醬汁加埋食得既牛油果足足有一個架啦🤩所以唔好睇拒好似好細份,但其實都好滯,再多啲我地都試唔到其他野!3)班尼迪漢堡包🍔 🍳又係一個傑作👍,呢個真係要試!好新奇,係個包上面有個太陽蛋,一砌落去啲蛋黃汁流晒出黎,淨係睇都已經high🤣,玩完就可以食得啦🍽!本來以為又蛋又包入到口驚好乾爭爭或者會好黏口,但食入口原來入面放入左洋蔥,配合左一齊,飽得黎又唔會感覺好溜好乾好黏,成個感覺好Fresh! 👆 💥💥今期撞推介之選💥💥👆4)香煎大蝦鮮木瓜沙律🦐 食左咁多重口味既食物最後緊係要叫返個沙律清一清,配上醋既沙律最好就係去油膩或飽肚感今次整體體驗90分,因為今日個洗手間維修T.T…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享全新體驗🥳 Picoso https://s.openrice.com/QrLT0URf600检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生4抵食用餐日期2022-12-02用餐途径堂食人均消费$350 (午餐)
出色既墨西哥餐廳,仲有美美花牆 Picoso 2021-04-06其實我本身好少寫食評第一次上黎 Open Rice寫,因為復活節假期朋友帶左我去荔枝角呢間墨西哥餐廳食飯,門口真係好特別又鬼滅又有美少女figure 。。。哈哈好少餐廳係咁。。。🤭🤭不過我地個日吾知時間所以五點幾到左,原來未開門。。。🤧不過店員都好好提早招呼我地嘩。。。一入到去真係無諗過咁靚,又有花牆又有電單車畫咁又有霓虹燈既招牌,真係好特別環境100分,依家佢哋仲有優惠,係花牆打卡上 社交平台仲有牛油果奶昔送添呀真係好好飲,必須要試之後就到野食喇,其實未食之前真係吾係好知道食D咩無乜concept,呢度D店員推薦左薄餅,燒雞,同埋個豬手餐個豬手餐好抵食,豬手又大隻,又有個意粉,個個意粉真係好好食,未食過咁好味既白汁磨菇意粉,又creamy 又夠味燒雞D肉質好鮮嫩,一個字正總括而言呢間墨西哥餐廳好高CP值,環境又正會再幫襯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享出色既墨西哥餐廳,仲有美美花牆 Picoso https://s.openrice.com/QrLT06hWy00检举 张贴 评分5味道5环境4服务4卫生4抵食推介美食薄餅$108墨西哥豬手餐$498墨西哥燒雞$228豬手餐牛油果奶昔墨西哥薄餅QUESADILLA~煙燻手撕豬肉用餐途径堂食