性價比高 四方正宗重慶麻辣火鍋店 2025-03-09首先呢個價錢黎講算多選擇,個湯底都好正宗,唔似有d任食個湯底好淡,仲要唔夠辣都可以再加,d食物材料都新鮮,d蝦好新鮮,同埋留意到地方都好乾淨,我見到枱客走左,老闆都清潔得好仔細,同埋老闆都好nice, 唔夠湯都會自己過黎問我地洗唔洗加湯,從服務態度至到食物質素都做得好好,所以可以一試,係唔錯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比高 四方正宗重慶麻辣火鍋店 https://s.openrice.com/QrLT0GBjQ00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
係我見過態度最差既店 潮豐魚蛋粉 2023-10-01如果唔想比錢買難受 ,真係唔好食 !諗住夜晚唔知食咩好 ,想清清地 ,買碗魚旦河食 ,呢間未食過 ,諗住去買黎食下 ,去到見到間鋪都唔係咁乾淨,都冇所謂,食碗魚旦河,唔想咁高要求,咁叫左碗魚旦河,諗住想出聲叫多個菜,佢又扮聽唔到,自己行開左,跟住同佢講,唔好意思,加多個菜,個呀姐就彈左句:咩你咁煩,又加多樣野,我好忙嫁,但事實上間鋪係冇咩人,係我眼花,定你地唔憂做?其實如果你地唔想做生意 出聲啦 土瓜灣都好多選擇 又唔係特別好食!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享係我見過態度最差既店 潮豐魚蛋粉 https://s.openrice.com/QrLT04zCc00检举 张贴 评分2味道1环境1服务1卫生2抵食用餐途径堂食
態度差 九份飽 (淘大商場1期) 2022-10-11今日食左個懷舊魯肉飯 其實食落係ok ,肉都多,不過不失 ,環境都ok,去既時候都唔太多人 唔洗排隊,所以有位坐,但有一位員工態度突別差,對人呼呼喝喝,完全影響人食野心情,呢樣真係爭d…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享態度差 九份飽 (淘大商場1期) https://s.openrice.com/QrLT0oC9500检举 张贴 评分--味道4环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
如果唔想比錢買難受,真係唔好食 壹堡餐廳小廚 2021-11-21食物質素真係好一般,呢樣都唔講,d 呀姐d 態度,間直係好似佢比錢你食咁,之前試過買個飯 佢問我跟咩,我話例湯,佢d 態度差到話冇,點知佢比我果陣都有啦,d 呀姐,次次去到,都一定d 態度都好差,反而有個哥哥仔係好d,70幾蚊,買個飯,又唔係突別好食,又受氣,真係奉勸大家唔好食,因為仲有其他選擇…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享如果唔想比錢買難受,真係唔好食 壹堡餐廳小廚 https://s.openrice.com/QrLT01xv000检举 食簡 主要係送外賣的人超級垃圾2024-06-05 回应 张贴 评分--味道2环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食
good,假日嘆下好地方 Moreish & Malt (蕪湖街) 2021-11-21食物質素不錯,猶其杯熱朱古力,真係好飲,店員好有禮貌,地方都坐得舒服,值得推介👍個意粉好有味,唔係有d 冇咩味又好乾咁,今日星期日本身都唔知食咩好,咁岩上網睇先知有呢間野,因為佢喺酒店一樓,唔係一睇就睇到,我覺得好適合想假日嘆下。。。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享good,假日嘆下好地方 Moreish & Malt (蕪湖街) https://s.openrice.com/QrLT0ahj000检举 张贴 评分--味道4环境5服务5卫生--抵食推介美食香濃番茄自家製肉丸意粉用餐途径堂食用餐时段下午茶
不錯的餐廳 紅橋餐廳 2016-03-07其實都已經食過幾次,服務態度好,食物有新意,佢地整既方法唔係度度都有,但真係幾好食,今晚差不多夜晚9:30先反到大埔,晚餐食左個海南雞飯,值得推介,雞新鮮,汁好咪,男朋友試左另一個焗飯,好入味,呢間餐廳感覺到係用心經營,值得推介…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享不錯的餐廳 紅橋餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0IlSc00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
員工態度勁差,煲仔飯一般 陳漢記 2016-03-01有時經過,呢度有機會排隊,因為聽聞呢度d 煲仔飯好正,跟住就試下一次,除左等得耐,黎到之後,見度有隻碗係未洗乾淨有積,衛生環境差,見到地下有好多食物殘渣,員工態度差,落食物果陣好唔耐煩,但其實我地已經好快手,d 呀叔個樣好似欠佢錢不特至,個煲仔飯都等左勁耐!我心諗:係咪做生意嫁!煲仔飯黎左之後,d 雞係臭😓佢拎碟蝦米腸粉過黎果陣,佢隻手指係掂住條腸,員工衛生意識好差!😓😓其實佢個煲仔飯,我喺其他地方都食都覺得差不多,不外其是如果唔想有機會比生意佢做,但佢地比面色你睇,比錢買難受既話,就唔好去喇…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享員工態度勁差,煲仔飯一般 陳漢記 https://s.openrice.com/QrLT0yNQJ00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食用餐途径堂食