蜜瓜冰無味 研香 2024-06-23見新開就去試吓,環境嚟講都可以幾舒服用qr code落單叫咗個芒果冰同蜜瓜冰芒果冰ok, 芒果味濃, 值得試但蜜瓜冰就伏, 無乜果味, 果肉質感都好奇怪唔建議呢類嘅冰上面都有啲透明嘅波波咬落去好爽口質感都好奇怪個人覺得同個冰唔係好夾但又要懶係擺啲野係上面咁整體來講還好…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享蜜瓜冰無味 研香 https://s.openrice.com/QrLT0CcLK00检举 张贴 评分3味道4环境4服务4卫生3抵食用餐途径堂食
食咗好難食嘅楊州炒飯 牛奶冰室 (迎海薈) 2024-05-27星期一11點半落單,大概等咗半個鐘先有得食⋯同時間隔離幾台客都喺度催緊嗌咗楊州炒飯,Menu睇落個樣唔錯點知上到嚟係咁嘅樣啲飯唔乾身,料更加少得可憐最多嘅係紅蘿蔔,叉燒定唔知肉粒同粒米差不多size,只可以講師傅刀功真係好勁絕對無下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食咗好難食嘅楊州炒飯 牛奶冰室 (迎海薈) https://s.openrice.com/QrLT0DhfJ00检举 张贴 评分1味道4环境3服务3卫生1抵食用餐途径堂食
無下次,應該話自己煮都好食過佢 普洱 2022-08-25第一次食呢間,menu睇落正常決定試吓一個叫咗個涼拌紅薯粉,加咗個雞同牛上到枱個陣係幾香,紅薯粉幾煙韌但個味食落就知落咗好多味精!!!!雞肉好柴,似隔夜菜第二個叫咗麻辣湯,加雞翼尖雞翼尖好一般湯好熱,又係幾香,但我會話係味精湯食一啖要飲一啖嘢飲,係咪痴線????真係好重味精如果鍾意食味精嘅話呢間絕對推薦米線亦都好碎越食越重口味最後完全食唔晒因為嘢飲已經飲晒唔會再有下一次大家想食米線可以慳翻自己煮都好食過佢…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無下次,應該話自己煮都好食過佢 普洱 https://s.openrice.com/QrLT0mk5400检举 张贴 评分1味道1环境2服务1卫生1抵食用餐途径堂食