有少少明白點解佢咁少人食 六両三.台灣食堂 2023-05-28今日本來諗住去駱駝漆掃下美食老婆話好耐無食六两三我話好啦 我都未食過點知叫左個紅燒牛肋條真係中哂伏定有人鐘意食咁韌的?可能係我唔識欣賞…煲湯牛肉 韌到我想喊出黎牛肉湯亦偏酸唔會再幫襯🥲…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享有少少明白點解佢咁少人食 六両三.台灣食堂 https://s.openrice.com/QrLT08jP900检举 张贴 评分1味道5环境2服务4卫生2抵食用餐日期2023-05-28用餐途径堂食人均消费$120 (午餐)
下次要試下肩燒! 和氣食堂 (黃大仙中心南館) 2019-07-20決定左要去試唔同餐廳既第一間!就係黃大仙的和味食堂!魷魚筒一上C已經話係人間美食!比上面的椰菜吸引左,本身對滑蛋豬扒無咩興趣..所以還好C食既 Comment 係...下次食味增試下好野味 不過要預左細碟…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享下次要試下肩燒! 和氣食堂 (黃大仙中心南館) https://s.openrice.com/QrLT0DHar00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食照燒魷魚筒唐揚雞軟骨用餐途径堂食
保險鬍鬚佬食評#2 必勝客 2017-03-10普通食個lunch 揀尖沙咀pizza hut 真係不為過😌 初試的感想係...可以再食!個湯濃味岩我口味 唔似街邊飲果啲水咁長通粉粉裏都有濃的白汁 食落都好足料😌有朋友有優惠劵 飲左杯藍莓青檸梳打,不過粒藍莓可有可無 基本上就係青檸梳打 不過ok 😌整體係唔錯😌不過其實大家都認同千島海鮮pizza 先係王者如果佢午餐推出番個餐係for 千島海鮮 一定會多啲人去食友人食既蒜香xx意粉以及超級至尊都有唔錯既評語 表示keep 到水平 不過唔知點解就等得有少少耐(個意粉)…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享保險鬍鬚佬食評#2 必勝客 https://s.openrice.com/QrLT05U4f00检举 张贴 评分4味道4环境3服务4卫生3抵食推介美食忌廉湯白汁忌廉海鮮長通粉用餐日期2017-03-10用餐途径堂食人均消费$90 (午餐)
保險鬍鬚佬食評#1 Day and Nite by Master Kama 2017-03-09第一次寫食評!:)與張太同小學同學三人因為想見下面,於是又約下出黎食飯,黎到門口真係已經嘩左出聲!好靚!龍蝦有張太搣,大大舊肉咁放落口跟住張太望住我呆左 我就知道今舖大鑊啦但.龍蝦肉真係好彈牙香味,一啲榨都無火候控制得好好,不過蒜蓉味稍嫌不足,就算怕掩蓋左龍蝦的鮮味都唔係咁架嘛不過特別要讚係雙重薯條個醬!黑松露同龍蝦醬都好正 如果可以再多啲就誇張啦另外蜜糖芥末就普通野~ 章魚大版燒就好一般,只係...一堆菜黎 張太話啲章魚仲要好韌如果要呃like! 佢地啲野飲就好掂啦!顏色構圖都好有色彩呃Like 推介cakery 同 unicorn Ms Cakery Unicorn DreamSunset 就扼唔到like 😂但味道就只推介Cakery 因為本人好鐘意cheesecake 同strawberry 仲有一個勁推介!巴馬火腿水牛芝士pizza!!!!! 100分推介 咸度適中 芝士味唔假好濃味!鐘意芝士的朋友可以一試~…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享保險鬍鬚佬食評#1 Day and Nite by Master Kama https://s.openrice.com/QrLT01jyKW0检举 张贴 评分4味道4环境5服务5卫生3抵食推介美食Ms. Cakery$58巴馬火腿水牛芝士薄餅Ms. Cakery雙重炸薯條用餐日期2017-03-08用餐途径堂食人均消费$250 (晚餐)