無樣掂既無heart食店 嚐點 2011-02-25打死都唔會再食完全名副其實...同個名一樣...開間咁野...想點..唉今晚係旺角同女友行街...買左七點幾電影睇咁六點三諗住早D食飽去睇行過呢間店見無人...易搵位...同埋諗住未肚餓...食點心可隨意叫少少食下就得入到去見空無一人...只見幾位店員其實服務同地方乾淨都算可接受ok的咁就同女友點下野食鳳爪排骨飯排骨用左大量粉攪到d肉林到梅咁大大隻字寫因為即叫即整需時所以要等一分鐘都無就拎到出黎...擺到明座係到成日雖然呢碟野個名叫...馬蹄牛肉腸啫><仲要係凍冰冰,叫人點食呀?成間野得兩個客都煮埋d咁既野...痴線~D馬蹄超多超大粒...牛肉又梅又少又無味D腸粉又林叫佢整過佢換過碟新既黎...服務ok既佢收返去整牛柏葉無味口感都ok既脆皮叉燒飽肉乾無味un少醬相比旺角另一間完全無得比最後係換左碟新既黎一樣咁屎同我食過飯既人都知...幾唔掂我都會食晒佢食唔晒都會盡量食呢碟野...我真係...無能為力請我都以後唔會黎呢間店食...唉加多句...我兩右兩邊枱既食客都投訴佢d茶好多油...唔飲得...兩邊加埋我地呢枱都係飲返自己帶入去既水應該係d食具洗唔乾淨…查看更多+ 4以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無樣掂既無heart食店 嚐點 https://s.openrice.com/QrLT0zMeG00检举 张贴 评分1味道3环境4服务3卫生1抵食推介美食地方算幾好,員工服務都算ok無樣掂用餐日期2011-02-13用餐途径堂食人均消费$37 (晚餐)
一定唔會再有下次的 紅蔥頭 2010-11-11今日收到女友話有免費戲票,咁就帶住開心 一收工就去戲院附近食野等開戲行完個場都無乜好特別揀...後來發現...原來馬莎後面仲有間咪去八下見人少少,無乜時間,所以就入去試試 地方都算ok...可能當時人唔多.... 所以唔係迫 好在都好快有人招呼 講下叫左乜野食 個味都唔好提,衰到連熱都唔熱下(暖都唔覺羅)。(睇相似凍)你睇佢畢到成碗邊都係湯就知...幾有heart! 無味,仲要跟個生既白飯 腸仔‧火腿‧豬扒‧雞扒‧各一 成晚叫做食到兩啖既…唉,有得揀就唔會哽,一上枱就知係即丁..但係又丁得唔好。 最慘係我一向都唔浪費食物,一人個人用左十五分鐘硬哽晒。無時間影個甜到嘔既甜品,同埋杯又苦又怪味既凍檸茶(隔離枱仲投訴要換) +19蚊食左個甜品心太軟,一黎到真係好香 香...因為真係一件好甜既糖加熱既未黎我覺好甜...口感上..就只係一件勁甜朱古力醬應該都一定唔會再有下次百七蚊...食埋d..又唔暖既微波爐即熱食物...仲要生米..凍湯..怪檸茶…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一定唔會再有下次的 紅蔥頭 https://s.openrice.com/QrLT0U7uW00检举 张贴 评分1味道3环境3服务3卫生1抵食用餐日期2010-11-10用餐途径堂食人均消费$85 (晚餐)