又貴份量又細,唔會再來 發記甜品 2020-03-14差唔多一年前改左menu,餐具,價錢。之後變好貴,點知分量都好細,有時一個人要叫兩份。無奈深井冇其他選擇,有時同朋友食完燒鵝想食甜品唯有一間可以去。前所未有低性價比啊價錢係出邊甜品1.5-2倍。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享又貴份量又細,唔會再來 發記甜品 https://s.openrice.com/QrLT0MISu00检举 张贴 评分--味道3环境2服务3卫生--抵食用餐途径堂食
美味新鮮,價錢又抵 荃灣亨通餃子店 2020-03-14我同老公都好中意呢間店。一對夫妻開的店,非常衛生,餃子都喺即叫即包,夠新鮮。另外推薦醬豬骨,醬豬手,應該是北方味道,同香港味道唔同,很軟糯。每次必叫。老公中意牛肉餅。涼拌幹豆腐絲都唔錯,其他地方食唔到。價錢唔高,兩個人百幾蚊可以食好多。希望老闆保持質素,會繼續光顧👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享美味新鮮,價錢又抵 荃灣亨通餃子店 https://s.openrice.com/QrLT0ZIOu00检举 张贴 评分--味道4环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食人均消费$50
非常地道,喜歡,會再來! 本家味居酒屋 2019-09-29驚喜發現在深井新開了一家日本居酒屋。因為遠離鬧市區和遊客區,這裏環境很relaxing,也不會為了turnover rate而追趕客人快d食,整體感覺很日本。食物方面也超出預期,很用心,師傅應該有在日本做過野吧。壽司飯有醬油味道,魚都是新鮮的,切工也不錯。稍牛舌一客,我認為不會太大,結果慢慢一碟喔很不錯。老闆推薦的酒配著食物,真的很有幸福感,放佛置身日本。價格方面高於日本,正常啦,香港麻,。不過性價比就高過香港其他區居酒屋好多,比較深井比較偏遠。總之好滿意,會再來!…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享非常地道,喜歡,會再來! 本家味居酒屋 https://s.openrice.com/QrLT0wZqs00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食