2023-01-28
Terrace in seaside開到黎元朗,點都要入去試下😋 ❣️Yoho分店餐廳裝修都係木系做主調,座位寬敞舒適,有室內同室外選擇,可以帶埋毛孩一齊食,落地大玻璃,環境chill舒服,而且間間分店食物都d吾同,Yoho呢間選擇仲多款式,我地叫左: ❣️八爪魚沙律 $108~八爪魚鮮甜彈牙配埋醃製青瓜,蘿蔔、同車厘茄夠晒fresh😋❤️❣️牛面肉蛋包飯 $158~一切開蛋醬流出,又香又滑,飯炒得夠乾身,加上牛面肉腍嫩,送飯一流😋😊❣️濟州柑橘無骨炸雞 $118~食落去酸酸甜甜,皮脆肉嫩好juicy,一上枱就已經忍唔住手拎黎食,最正就係有埋薯條同年糕止下癮又吾使叫一碟食吾晒,呢度炸雞真係幾出色😊❤️❣️士多啤梨忌廉窩夫$98~窩夫厚身份量大,配上新鮮士多啤梨同鮮忌廉,一齊食超正,好邪惡,兩個人先食得晒😊 ❣️濟州柑橘乳酪~ 乳酪味好突出甜中帶苦、柑橘個杯帶酸但有乳酪中和,質地較厚身😊❣️熱情金菠蘿沙冰 ~菠蘿沙冰好清甜外型出眾,內餡滿滿菠蘿肉汁鮮味香喝下非常之清新😋兩杯都係餐廳人氣打卡飲品,我就鐘意金菠蘿沙冰👍😋
開到黎元朗,點都要入去試下😋
兩杯都係餐廳人氣打卡飲品,我就鐘意金菠蘿沙冰👍😋