由閒日working day都可以感受到假日既chill,餐廳環境真係好chill,加上開揚環境,出面就係維港一帶,望出去就係一面無際,當8點正,仲睇到幻彩詠香江,比人一種好放鬆感覺。望住個海,好舒服。食物方面,先叫了一客牛油果珍珠帶子法包,每一件法包帶住成8粒帶子,帶子係煮熟後冷藏,配牛油果。係夏天食,本身已經有fresh 既感覺,加上一件小蕃茄點綴,不會搶味,另外,個麵包也絕對有心思,烘到好脆。做小食一流。主食方面,招牌封門柳。封門柳向來食牛一個好選擇,平日打邊盧比較多,西式封門柳,牛既肉汁好豐厚。而外表煎到好香。封門柳不會厚,重牛味。醬汁方面,提供特式蒜蓉汁,紅酒汁,仲有mustard. 個人覺得蒜蓉汁好香。但同行朋友覺得封門柳本身好香,單單海鹽已經好夠。經典豬肋骨如果送酒黎講,bbq ribs 係真係經典。每人一件既ribs 好味得黎個醬好香。佢有配一款蘋果蓉醬,好清新幾特別,帶酸甜。可以去左油膩感。香蕉船估吾到可以食到香蕉船,三色雪糕,好經典既味道。而家甜品店都好少香蕉船了。加上佢有個新配搭,有一d 爆炸糖比你,可自由加上去。
由閒日working day都可以感受到假日既chill,
招牌封門柳

食物方面,先叫了一客
牛油果珍珠帶子法包,

主食方面,
招牌封門柳。

經典豬肋骨
如果送酒黎講,bbq ribs 係真係經典。
每人一件既ribs
好味得黎個醬好香。
佢有配一款蘋果蓉醬,好清新幾特別,帶酸甜。可以去左油膩感。

香蕉船
加上佢有個新配搭,有一d 爆炸糖比你,可自由加上去。