2018-03-01 2775 浏览
最初去食,无论食物,环境都十分好,只系员工有d操心大意,落错单。心谂都算,咁嘅价钱,唔通五星级服务咩。所以都喺呢一个月内照帮衬咗4至5次,最初都无乜事发生,但系到mm呢次打电话去book位时想book明天的午餐,但竟然full booking,心谂系好野至会有咁多人去食,咁就唯有照延迟到第二日。等咗两日,终于有位,照旧叫返佢开头烧得唔错嘅牛扒,但嚟到有点失望,因为块扒缩咗水,系缩咗三份二,又薄又细又咸,牛扒薄就唔好食。叫五成熟嘅牛扒已去到八成熟。。柴皮一样😠😠😠最震惊系食完侍应执走d碟后,有条蚯蚓喺枱面😱😱对答如下。客:点解有条虫嘅?侍应:应该d菜太新鲜。客:可否叫经理来?侍应:经理无返。客:咁除左经理,有无话得事嘅人?侍应:我唔知㗎,我系散工嚟㗎,你唔好难为我啦。。。。。😡😡😡😡😡😡😡😡😡好嬲咗,我仲要同埋有重要嘅客人一齐,我废事失身分,只好埋单走。。但系佢地一句道歉说话都无,完全唔觉得有条活生生嘅虫出现喺酒店里面嘅餐枱上系有问题😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬
客:点解有条虫嘅?
侍应:应该d菜太新鲜。
客:可否叫经理来?
侍应:经理无返。
客:咁除左经理,有无话得事嘅人?
2018-03-01