2021-07-15
============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝒞𝑜𝓈𝓉·• 烤大啡菇松露芝士牛肉漢堡 + 冷萃冰茶 $105❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.位於駱駝漆嘅工業風小店,主打勁足料漢堡同金邊粉,有多款唔同配搭嘅泰式fushion菜式 — 油鴨脾金邊粉 / 漢堡、鮮菠蘿花生醬牛堡、雪糕水牛城炸雞漢堡等等。不過我習慣新餐廳會試啲basic嘅item,咁先試到真正水準😬,所以揀左最普通嘅松露牛堡。落餐後都等左15-20分鐘先出菜,如果午市嚟都幾趕。明明即叫即做但係上菜果陣薯條已經唔熱,少失望~ 再食埋個主角,一間專賣漢堡嘅餐廳煮到塊扒well done 咁,冇汁而且好鞋 🙂。-♡═━┈┈ 烤大啡菇松露芝士牛肉漢堡 $105 ✰✰✰漢堡大大份非常足料,賣相唔錯。用左雨衣甘藍做菜底,幾突出。芝士睇落豐富,但食落係冇咩芝士同松露味,而且個口感有啲怪,咬落去唔係拉絲,一舊舊好似豆腐渣咁。除左芝士冇其他醬汁,所以整體都比較乾,尤其係啲蔬菜。重點係個主角漢堡扒都係非常乾,冇汁勁鞋,煮到well done 咁款,以一餐專賣漢堡嘅餐廳嚟講都幾失敗🤣。-薯條唔熱,份
·• 烤大啡菇松露芝士牛肉漢堡 + 冷萃冰茶 $105
♡═━┈┈ 烤大啡菇松露芝士牛肉漢堡 $105 ✰✰✰
烤大啡菇松露芝士牛肉漢堡
薯條唔熱,份量少,味道正常。欣賞位係沙律新鮮,雨衣甘藍唔苦好爽口。同埋個冷萃冰萃好有茶味,水涼解渴。