係M1集團旗下嘅餐廳,絕對有質素保證!之前都有喺尖沙咀,銅鑼灣等食過佢旗下嘅餐廳!竟然已經開到去太和,以後唔使出去市區都可以搵到間酒吧飲下啤酒,食下西餐,同朋友相聚下。餐廳環境中西合璧,有別於一般的酒吧餐廳。天花用上復古的轉葉風扇,更播放着日本動畫主題曲,感覺fusion。我們坐在窗邊,窗外有些少微雨,聽着下雨的聲音,別有一番風味。飲啤酒一定要配肉才是一對!德國香腸絕對是我的首選。Arcobrau $62烤香腸拼盤$168足足有四大條香腸,很香口,非常滋味!印象最深刻的就是有一條脆皮香腸,裡面夾著芝士,更帶有些少油分,在口裡爆發,芝味濃郁,超正!如果覺得油膩,可以吃旁邊的德國酸菜。這裏的薯條炸得十分香脆,炸到金黃色,剛剛好!海鹽烤焗原條去骨時令鮮魚 $188賣相非常靚!烤魚上面有一大片海鹽,絕對係新鮮製造!今次的時令鮮魚係鱸魚,入口甘香,魚質滑溜,帶有海鹽香氣,再沾上它秘製的牛油檸檬汁,更添creamy口感!牛油味非常濃郁,我並沒有把它浪費,沾上薯條也好吃!Dr Kitty $70賣相超級可愛!竟然真的有kitty的蝴蝶結。由荔枝,芒果,菠蘿,乳酪調配的mock tail ,非常香甜。
係M1集團旗下嘅餐廳,絕對有質素保證!

飲啤酒一定要配肉才是一對!德國香腸絕對是我的首選。

Arcobrau $62

烤香腸拼盤$168
烤香腸拼盤

海鹽烤焗原條去骨時令鮮魚 $188
海鹽烤原條去骨時令鮮魚

賣相非常靚!烤魚上面有一大片海鹽,絕對係新鮮製造!

Dr Kitty $70
Dr  kitty

賣相超級可愛!竟然真的有kitty的蝴蝶結。由荔枝,芒果,菠蘿,乳酪調配的mock tail ,非常香甜。器皿用了做實驗的beaker,感覺特別。

海鹽烤原條去骨時令鮮魚
烤香腸拼盤