2007-07-21 16 浏览
同家人一齊黎食,夜晚十點左右黎到,訂左位既關係所以唔洗等,第二次黎呢度食放題,間鋪雖然係細,但質素真係唔錯。 食物種類亦十分多,有刺身、壽司、熟食,熟食都有成二十至三十款。其中必食推介係炒烏冬、蒜香牛仔粒、牛肉鍋。 炒烏冬非常之好食,鳥冬炒得好香,食完都想叫多次。蒜香牛仔粒,你試過就知道點解推介呢樣啦,用既牛肉唔會係cheap貨,汁又好香,真係非常之好味。牛肉鍋,有肥牛、紅蔔白、冬菇、白菜等材料,湯幾好飲。 刺身同壽司方面,份量係少o的,size真係是所未見的細。不過以一百蚊既價錢都覺得差唔多。而三文魚都唔算差,比好多二線日本餐廳優勝。 飲品方面,只要每人加$10就可以任飲,柑桔檸檬幾好飲,不過今日去賣晒,試左青蘋果綠茶同荔枝汁,前者唔錯,幾香青蘋果呼,但後者十分淡,唔推介。 而且有天婦羅同串燒供應,都十分唔錯。 以百多玩既貸錢食到款式多、服務友善、味道不錯既日本菜放題,算係咁啦。如果要雞蛋裡面挑骨頭,就係鋪頭十分細。不過我就覺得氣氛幾warm。但空調開得太大,有點凍。

食物種類亦十分多,有刺身壽司、熟食,熟食都有成二十至三十款。其中必食推介係炒烏冬、蒜香牛仔粒、牛肉鍋。

刺身壽司方面,份量係少o的,size真係是所未見的細。不過以一百蚊既價錢都覺得差唔多。而三文魚都唔算差,比好多二線日本餐廳優勝。

而且有天婦羅同串燒供應,都十分唔錯。