我琴晚一家四口+細佬+媽咪去食, 又係食到一肚氣, 呢間野仲係用咁既態度去serve客, 真係遲早聽執罷啦~~又係例牌衰果幾樣, 叫garlic sauce俾錯black pepper sauce, 好在我媽都食得辣, 都費事改喇, 我叫個後生waiter攞隻碟黎, 佢居然發脾四話好多野做, 做得邊樣呀咁話, 又快快手執晒野走, 都未食完, 仲有d鐵板係我媽咪頭頂上過, 爭d整度我媽,d扒又唔好食, 好林好梅, 好似拿左好耐咁, 總之乜野都唔好啦, 我媽咪話花園餐廳服務好好多, d扒又好食過佢, 價錢又平過佢, 以後我地都一定唔再幫診呀>__<PS, 我地計過張單係$380度啦, 個waiter話要$390,我地都係一毫子tips都唔俾呀~~