2011-09-29
今次係我第一次寫食評,因為之前從來冇一間餐廳好到直得我寫野黎讚佢因為呢日係幫朋友慶生,所以拎住個蛋糕入黎,餐廳都樂意借個雪櫃位比我地擺蛋糕一望menu覺得好大雜會,咩菜都有得食~我地叫左龍蝦汁焗石斑飯同鮮蝦蕃茄汁扁意粉,我自己同另一個fd都係食焗飯,個飯落足料,魚好大塊,份量仲多過d飯,又好香芝士味,不過有d漏~叫鮮蝦蕃茄汁扁意粉既fd都話佢個個好食食完之後吹左陣水,呢度完全唔會趕人走,所以可以hea好耐坐到冇咁飽時就問佢地拎返個蛋糕,問waiter駛唔駛切餅費,佢話原本應該要收,不過今次就冇收到我地,仲話費時我地走黎走去,叫我地留係度慢慢食跟住仲拎左1把刀4隻碟同4隻叉比我地,我地開左個蛋糕盒時仲預備左一枝點左既蠟燭比我地仲同我地一齊唱生日歌同幫我地影相!!超好!!間餐廳咁好一定會再黎幫襯!!
食完之後吹左陣水,呢度完全唔會趕人走,所以可以hea好耐
間餐廳咁好一定會再黎幫襯!!