(非会员)
2006-04-03 1 浏览
大家唔好去呀~~呢間分店寅係好過份~今晚我同親戚去食飯,叫左唔少野食.味道普普通通~食完就埋單啦~d親戚當然會爭俾錢啦~個waiter拎張單過黎~佢個樣已經好唔耐煩(我都知d人爭俾錢係好麻煩),但係佢都無理由(個樣仲要勁串)話:你地爭完先啦~!呢樣都算啦~佢d態度咁串都唔緊要啦~佢仲要"厄"錢~!!!!!真係超級過份~張單係$240幾~我地俾左$500,佢竟然找番50幾蚊俾我地~!!最初我地都唔發覺有咩問題~準備走的時候,覺得好似找少左錢,於是就叫番個waiter過黎~呢個waiter真係超級過份~我地問:張單係幾錢?waiter:$240幾law~(個樣好唔耐煩)我地話:你找少左錢wor~我地俾左$500,你找少左$200waiter扮傻)係咩~找少左咩~係咪"堅"ga~?嘩~~~睇到佢個樣真係激死~做錯野~sorry都無聲~!!仲要用d咁gei語氣同我地講野~佢真係好有問題!!!之後個waiter就去拎番$200俾我地如果我地唔出聲,佢可能自己袋左$200~~!!!太過份啦~大家以後唔好爭俾錢啦~~要check單~小心d~!!!!我以後一定唔會再去呢間野~!!!!!!!!
大家唔好去呀~~
呢間分店寅係好過份~
呢樣都算啦~佢d態度咁串都唔緊要啦~佢仲要"厄"
錢~!!!!!
呢個waiter真係超級過份~
我地問:張單係幾錢?
waiter:$240幾law~(個樣好唔耐煩)
waiter
扮傻)係咩~找少左咩~係咪"堅"ga~?
佢真係好有問題!!!
之後個waiter就去拎番$200俾我地
如果我地唔出聲,佢可能自己袋左$200~~!!!
太過份啦~
大家以後唔好爭俾錢啦~~要check單~小心d~!!!!
我以後一定唔會再去呢間野~!!!!!!!!