2021-08-25 46 浏览
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻今次黎到主打美人系列食品嘅冢田农场🌟见menu上嘅食物卖相唔错,就按住吸睛嘅程度拣咗几款食物share😎唔知食完有冇真系变到美人呢🤪✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 口渴又或者钟意咩都试下嘅朋友仔,可以加HK$38享用佢地嘅饮品吧🤪有佢哋特调嘅饮品之外仲有盒装罐装野饮选择!👧🏻就觉得特调嘅嘢饮味道较淡,会偏向commercial嘅野饮多啲🤣1)美人卷盛合 HK$118美人卷盛合就包括三款唔同味道嘅美人卷😋分别就系海老牛油果美人卷、鳗鱼忌廉芝士美人卷同埋三文鱼牛油果美人卷😎三款美人卷有啲似fusion咗嘅米纸卷咁,新奇得黎又几好食😋当中特别推介鳗鱼忌廉芝士味!😍卖相:🌕🌕🌕🌕🌗😋味道:🌕🌕🌕🌕🌑2)框饭 HK$45 @一碗今次叫咗三款框饭,分别系照烧鸡框饭、蟹肉三文鱼籽框饭同埋三文鱼框饭😋份量比较细,食几啖就食完🤣值得一提嘅系啲饭选用咗预先捞咗汁嘅糯米而唔系就咁白饭,甜甜地又烟烟韧韧,令到口感更加丰富😎😍卖相:🌕🌕🌕🌕🌑😋味道:🌕🌕🌕🌕🌑3)焙菜馅蜜芭菲 HK$68睇卖相就觉得好丰富😍香浓焙茶雪糕配上红豆、饼干同蕨饼,再淋上糖浆,啱晒一众甜品控!食完心情都好啲呀😚
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻

😋味道:🌕🌕🌕🌕🌑

3)焙菜馅蜜芭菲 HK$68

😍卖相:🌕🌕🌕🌑🌑
😋味道:🌕🌕🌕🌑🌑

总括黎讲,虽然今次冇试到佢嘅美人锅,但美人系列料理嘅其他食物都几创新、几有谂头👍🏼睇得唔使讲啦,味道都唔错,有兴趣都可以一试㗎🤤

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

✨整体评分✨(5分满分!)
🏠环境:🌕🌕🌕🌗🌑
🤵🏻服务:🌕🌕🌕🌑🌑
💲抵食:🌕🌕🌕🌗🌑
💯总分:🌕🌕🌕🌗🌑

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🍽 冢田农场 🍽
📍观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)3楼L3-L13号舖
☎️ 3596 3909
2021-08-22