2021-02-22
難得去到荃灣行完南豐紗廠, 當場要食番小小野填下胃啦! 由瑜景新城一出, 直行就到呢間lucky u. 一入到去就比佢個復古環境吸引左, 窗口位置開陽, 加上深啡色既皮質長梳化, 加上紅磚牆, 有小復古英倫既感覺, 非常適合打卡呃like, 好似係香港有個輕旅行咁<3叫野食之前, 當然要叫杯cocktail chill 一 chill! 呢度Wine, beer都多種揀, 雖然 menu 上面cocktail唔多選擇, 但佢竟然可以自己講想飲咩cocktail 再tailor made沖比我地, 非常之貼心! 餐廳內食物種類都以西式為主, 但因為我地唔太餓所以只係叫左碟海鮮Pizza, 但都非常足料, 有大大粒帶子, 食到好飽~