2025-03-13
Villa 26位於尖沙咀麼地道的高質西餐,天氣涼涼哋可以選擇坐戶外露天位置,Chill住咁望海景。新推出$988 雙人晚餐套餐,每道菜都誠意滿滿,完美展現法式與意式的高級風味。不論是約會、慶祝或簡單想享受美食,都可以一試。🥗 前菜🔹 火龍果北海道帶子沙律 帶子鮮甜,搭配爽脆火龍果,沙律更混疊火龍果汁,口感層次豐富。🥣 湯品🔸 黑松露野菌湯 香濃黑松露味道,菌湯口感順滑,暖胃之選。🍝 意大利雲吞🔹 芝士意大利雲吞配牛肝菌醬 二人套餐每人有一份,濃厚牛肝菌醬完美包裹意大利雲吞,但不會喧賓奪主,雲吞的芝士餡料更濃郁,同牛肝菌醬相輔相成。🥩 主菜 🔸 美國頂級肉眼扒 我哋選擇咗肉眼扒,佢嘅單點餐廳呢個肉眼扒都$538,套餐性價比更高。烤至完美的肉眼扒,外焦內嫩,滿滿肉汁,仲帶有淡淡炭燒香味。推薦!👍👍🍰 甜品🔹 拿破崙蛋糕 三層酥皮配搭香濃奶油,有別於平常嘅拿破崙蛋糕,佢嘅酥皮係比較厚同埋軟腍。兩份甜品,份量都唔少,隔離再配上芒果果肉,酸酸甜甜,不錯。📍 Villa 26 (尖沙咀)尖沙咀麼地道66號尖沙咀中心地下G1-4, 22-26, 28-32及33A號舖 @villa_26_tst
🔹 火龍果北海道帶子沙律
🔸 黑松露野菌湯
香濃黑松露味道,菌湯口感順滑,暖胃之選。
🔹 芝士意大利雲吞配牛肝菌醬
🔸 美國頂級肉眼扒