2022-01-31 200 浏览
有咩正得過食burger 飲可樂!呢間burger 除左好食,個包仲好靚仔!Very 打卡able. Power Cheese 🍔都係4oz 嘅肉餅,傳統方法煎,大概7成熟,入面肉仲有少少粉紅同流哂肉汁!老細話佢每日番工就係整肉餅,保證所有肉餅都係新鮮嘅,所以先咁juicy!由於我走左洋蔥同埋酸瓜,比起朋友食果個power smash 就淡左啲,但都係好食嘅。Power Smash 🍔4oz 嘅牛肉分成2塊壓扁佢黎煎,比起一般厚身嘅肉餅,更加香口,更多焦香!老細強調生菜同羽衣甘藍係有機同超新鮮,所以先會咁爽脆!個包,酸瓜佢地都係試左幾百款先搵到佢地認為最正嘅supplier,所以佢地啲burger真係每一樣食材都有detail。Sweet Potato Fries你又估佢唔到,呢兜炸番薯咁鬼好食!番薯條啱啱炸起,個面好脆好香口,入面就香甜而且勁重番薯味,口感係… 入口即化!(真係無誇張架!!) 一個簡單嘅食物,食嘅就係食物嘅品質!呢舊係一個靚番薯😂 凍咗之後都仲係好好食!Fish Sticks又係即叫即炸,上枱嘅時候熱辣辣!咬落去嘅時候,我問自己,咩黎架😂😂 佢話自己係炸魚條,我覺得佢

有咩正得過食burger 飲可樂!

Power Cheese

Power Cheese 🍔

Power Smash

Power Smash 🍔

Fish Sticks
又係即叫即炸,上枱嘅時候熱辣辣!咬落去嘅時候,我問自己,咩黎架😂😂 佢話自己係炸魚條,我覺得佢係蟹柳味嘅魚腐整成炸魚條咁嘅樣!非常有趣!Any肥,呢兜真係好熱,大家食嘅時候要小心啲!
题外话/补充资料: 老細話佢地5條友原本都唔識煮野食,所以所有野都係佢地試番黎!試肉,試包,試菜,試薯條每樣野都試左幾百次,先有我食到嘅Power Burger。佢話真係有血有淚架😂😂😂 咁,好食咪值得囉! 食完包,可以去隔離飲咖啡,呢個下午真係非常滿足啊!
Power Smash
Power Cheese