2008-06-13 1 浏览
今次同呢位朋友都系喺尖沙咀食饭, 但因为谂唔到食咩好, 所以决定行到边而且又唔驶排队o既就食喇! 点知就系咁出事喇~就喺行到呢间餐厅o既时间, 我哋发现入面一个人都冇, 但唔驶排队㖞, 所以我哋都入去一试. 原来入到去都有人o既, 只不过系冇人坐出面啲位. 我哋一坐低, 有两个黄皮肤似中国人o既侍应走埋嚟, 点知佢哋竟然同我哋讲英文, 而且整份餐牌都系英文o架. 我哋两个就用有限o既英文拣咗两个 set.汤: 唔知咩菜汤 - 都话唔知咩, 只系知好多丝主菜: 我个 friend 要牛柳 - 冇汁, 好似食瘦肉咁. 我要三只虾拼薯仔 - 三只唔新鲜o既虾, 同埋啲冇味o既薯仔甜品: 朱古力雪糕 - 好似有啲酒味Tea or office一个字 - 少!!! 份量少而且唔好食, 但收o既价钱都唔平, 可能系个 view, 因为睇到对面香港o既境, 亦系佢哋唯一一个优点.

汤: 唔知咩菜汤 - 都话唔知咩, 只系知好多丝
甜品: 朱古力雪糕 - 好似有啲酒味
Tea or office