2008-11-25
星期日晚上6點到達, , 我地冇book 到檯, 加上又可以唔駛咁多人等位, 所以早一點去到。一推門進入, 女侍應便問有冇訂位, .. um..心想有d驚, 6點鐘去到都問有冇訂位.. 唔通真係fully booked!?! 因為我地冇訂位既關係, 女侍應掀一掀佢口袋裡那張爛爛地既booking schedule, 就態度麻麻地咁話, "你地要7點鐘交檯"...冇尾音, 冇表情...... 嗯... 感覺唔係咁禮貌既對待, 就係因為openrice 上面評鑑左 呢度係10大好評餐廳我先至有一個心想去試下, 點知, 一入門就;被冷冷的對話嚇倒。不過算啦, 反正都真係想黎食野, 咪睇下一小時內食唔食得晒囉.. 不過.. 真係食得幾急...食物確實真係唔錯架~我地一人叫左個車仔意粉連餐, 一個漢堡share, 再叫左兩個甜品, 都幾滿足呀!