2022-06-21 738 浏览
朋友话去想试呢间,就车左我地几个出去试店舖入面唔大,一眼望哂正宗呢沙~(我叫左参参底)汤底系惹味嘅,好食朋友嗌咗炸墨鱼腐皮春卷叻沙,汤底其实都系一样争个𩠌咁就唔特别讲。我哋仲嗌咗个咖央多士同埋半打沙嗲串烧佢个汁酱都系几惹味,不过啲肉嘅质地就唔知系烹调嘅方式定系点样影响,总之系六串嘢里边我都分唔到猪同埋鸡如果咖央多士。。我哋几个都觉得麻麻哋。。唔似一般嘅咖央多,佢入边啲酱个样劲似牛油果酱而且食唔到平时食到嘅斑兰味同椰香,我呢个就系佢独特之处而我哋唔识欣赏挂讲完嘢食到讲服务落单𠮶时讲到明一碗系用参参底,其他都系濑粉底,职员第一次听唔清楚然后写纸去Mark低,之后我哋讲多一次,佢亦都唔耐烦咁覆返我哋一次,点知都系落错咗🤦🏻‍♀️都算。。。。食咩食到一半啲嘢饮都未到再嚟,饮晒嘢食晒面连串烧都清晒,我哋仲以为个多士可能落漏单,正想讲由得佢嘅时候,佢就送份多士黎,不过份多士冻哂😅,可能都系特色之一
朋友话去想试呢间,
就车左我地几个出去试
店舖入面唔大,一眼望哂

正宗呢沙~(我叫左参参底)
汤底系惹味嘅,好食

朋友嗌咗炸墨鱼腐皮春卷叻沙,
汤底其实都系一样争个𩠌咁就唔特别讲。

我哋仲嗌咗个咖央多士同埋半打沙嗲串烧

讲完嘢食到讲服务
落单𠮶时讲到明一碗系用参参底,其他都系濑粉底,
都算。。。。
食咩食到一半啲嘢饮都未到
正宗叻沙
沙嗲串烧(鸡,猪)
正宗叻沙
沙嗲串烧(鸡,猪)