2017-08-20
呢晚過左黎荃灣,行過老麥見到做緊呢個抹茶promo!其實我就唔係一個抹茶控,不過因為太肚餓又未開得飯,就過去望望個雪糕咩價位先有一枝kitkat插係度既軟雪糕真係好吸引呀!價值十蚊~另一款呢新地筒就價值七蚊~問一問職員抹茶味好唔好先,唔想又唔好食又要肥,咁就唔係好開心啦係咪先職員話佢覺得ok,可以一試,我就憑佢呢句說話就買個七蚊既新地筒試下青bb 真係好似史力加,好得意,連個筒都係綠色既~~一路拎住都見到途人羨慕既目光,估唔到麥當勞雪糕都可以呃到like至於味道呢,其實就唔可以同幾十蚊一枝既比架啦,不過個味都幾好唔會好人工香料味有抹茶既味道同時唔會調到味道太甜,好味至於個筒呢就無乜味,睇黎個綠色筒都只係花臣野黎總結:如果未食過,平平地幾蚊係可以試一次(某d 分店賣六蚊咋),但係係唔係好味到要encore呢?我就會話唔係囉
青bb 真係好似史力加,好得意,連個筒都係綠色既~~
有抹茶既味道同時唔會調到味道太甜,好味
至於個筒呢就無乜味,睇黎個綠色筒都只係花臣野黎
抹茶雪糕