前排Trois Cafe再同林家謙合作 將Cafe打造成新歌<doodoodoo> MV主題! 除咗d裝修好精緻💯💯入面仲會播住林家謙嘅歌🖤經典全日早午餐🥯$118哩個全日早餐非常豐富 有煙三文魚 炒滑蛋 炒菇 牛油果 腸仔 sourdough 同蕃茄仔 佢個包搽咗housemade jam😋😋小編好中意佢個jam 係酸酸甜甜嘅莓味 唔會死甜☺️☺️同個sourdough好夾👍👍青脆雞腿sourdough with fries🍗$85哩碟個份量比想像中大 比咗好大舊雞同好多薯條🍟🍟薯條係蕃薯條 炸得好脆🤤個雞外層都係炸得金黃香脆 雞肉好嫩口 不過就咁食會覺得冇乜味 要點埋佢嘅泰式辣醬一齊食 另外佢仲配咗d青蘋果片 增加口感同令到成碟更清新🍏🍏士多啤梨雪糕配意大利黑醋 $50個雪糕質地係偏向雪葩咁🍧味道唔會太甜 幾清新 另外佢個黑醋係另上嘅 中意酸味再多啲可以淋埋上面 雪糕上面會有代表林家謙嘅眼鏡裝飾👓(唔食得🤣) 食完可以拎翻去留念本來想試埋個花花冬甩🍩 但嚟到嘅時候已經賣曬🥺大家如果想試嘅話可以早d去到!! 同埋都要預排隊可能都要半個鐘至一個鐘( ¯•ω•¯ )

經典全日早午餐🥯$118

青脆雞腿sourdough with fries🍗$85