2024-02-07 142 浏览
之前見到好多人去左變形金剛主題餐廳 Transformers The ARK,終於都到自己去啦😍我哋去左將軍澳分店,分店以《變形金剛》系列中博派使用既大型太空飛船方舟 THE ARK 為設計概念餐廳最具標誌性既必點美食當然係首創既《變形金剛》造型漢堡包同Pizza!每一個細節都係悉心設計,確保品質出眾卓越,務求為《變形金剛》主題餐廳研製出獨家能量食譜,每個漢堡包都係以特別訂造既全麥麵粉製成,口感外脆內軟,充滿彈性!我哋個人叫左得獎漢堡Pizza二人餐,有漢堡+pizza+勁脆爆炸雞粒+海鹽薯條+紫晶葡萄+黑牛戰士+兩杯雪糕安格斯松露漢堡🍔同黑松露蘑菇Pizza🍕係獲得FHC最具創意及味道漢堡大獎同最受歡迎食品大獎,漢堡係用嚴選優質進口穀飼安格斯牛肉製成,肉質鮮嫩多汁,用埋秘制黑松露醬汁,真係一試難忘😍Pizza 融合黑松露同蘑菇,再加埋芝士 即叫即焗烘烤至金黃酥脆,真係食到停唔到口😝我哋加左,勁脆無敵雞🍗即叫即炸 仲係無激素雞👍🏻肉醬意粉🍝勁多肉醬😍再加埋煮到啱啱好既意粉,食到舔舔脷😝