招聘中
$18,500-$25,500
月薪
星期六同朋友想打下卡,就揾到呢间玩味fusion餐厅~仲要好近旺角地铁站,B出口一出就系T.O.P商场💛 三点左右嚟到,唔使排队就入得👌🏻 因为两位朋友都未食午餐,所以就快快手落单,上菜速度都算快。薯条🍟 配蜜糖芥茉酱 💰58 (好味度:💛💛💛)锯齿型薯条系我钟意嘅形状,薯条系新鲜炸起,入口差啲热亲🥵 不过略嫌唔够脆口🤏🏻 同埋蜜糖芥茉浆偏稀同淡,同朋友食到一半就点完啲酱,然后同店员讲咗加酱汁,但系转个头佢又唔记得😅 最后去到中场休息要埋数买单时,我哋再睇另外一个点完先至有一碟酱😣-烟三文鱼海鲜酱意大利面 💰132 (好味度:💛💛💛)呢碟菜式系今餐最正常嘅一道菜😂 上面的三文鱼花都有三片烟三文鱼,几香。意大利面系扁身,上面有少少香料同烟三文鱼碎,酱汁系小辣,我接受到嘅辣度应该全部人都接受到🤓 -脆炸五花腩 💰158 (好味度:❌❌❌❌💛)呢道菜系「伏」‼️大家千其要避开❗️ 本身我哋系叫「蜜味酸辣猪肋骨」,但系店员转个头覆我地话卖晒🤯 下午茶时段就卖晒,晚市点算⁉️ 咁之后我哋先至转左呢个五花腩,落单之前仲问过小店员会唔会好肥,点知佢话佢都唔知🥲 呢下就中左伏了。上枱时,见到已经觉得比较细碟
星期六同朋友想打下卡,就揾到呢间玩味fusion餐厅~
仲要好近旺角地铁站,B出口一出就系T.O.P商场💛

薯条🍟 配蜜糖芥茉酱

薯条🍟 配蜜糖芥茉酱 💰58 (好味度:💛💛💛)

烟三文鱼海鲜酱意大利面

烟三文鱼海鲜酱意大利面 💰132 (好味度:💛💛💛)

脆炸五花腩

脆炸五花腩 💰158 (好味度:❌❌❌❌💛)
脆炸五花腩

上枱时,见到已经觉得比较细碟,而且外皮炸到好深色,感觉好似翻炸🤔 重点系!每一旧肉都超级😱 只有三分之一或者更少系瘦肉‼️ 同朋友都只能咬走d肥肉,食左两旧都顶唔顺咁肥腻🤢🤢 不如改名叫做「炸肥膏」😓

士多啤梨玄米🍓

士多啤梨玄米🍓 💰52 (好味度:💛💛💛)
喺Milkshake入面呢款好似系最正常,所以就叫咗😂 个样都正正常常,但系味道真系好淡好淡好淡🥲 有啲失望
另外朋友仲叫咗「木瓜蜂蜜花椒」同埋「番薯爱话梅」(走话梅)🙈 原来唔止士多啤梨偏淡,呢两杯嘢饮都系😑😑 所以俾定个心理准备大家啦,亦都希望店家会注意返饮品味道浓度👌🏻
虽然冇影到相,但系都想讲吓「木瓜蜂蜜花椒」系几特别,因为花椒浸味会令你觉得好似食紧火锅🤣 但你系饮紧一杯嘢饮🧃

总括然而,呢间餐厅外观系十分有特色🤙🏻🤙🏻🤙🏻 但菜式同饮品都令人失望❌ 相信都只系打卡热潮🥲 如果能够改善一下食物质素,会有更多回头客。
人均消费: 💰185
环境:💛💛💛💛💛