2010-04-19
食完豚組, 若冇食過TONKICHI, 應該覺得冇乜點, 但若食過, 必定覺得不必再訪豚組環境嚟講, 呢度比較黑, 感覺冇tonkichi光猛清潔枱面有醬三款, 豬扒醬, 柚子醬同wasabi醬. 兩種沙拉醬中, 柚子偏甜, 而wasabi就比較清新點罷菜每人有兜芝麻, 同碌嘢, 比你玩自磨, 芝麻磨粉後加豬扒醬刺身好一般, 唔係唔新鮮, 只係一啲油份都冇, 油甘魚我一舊都冇食炸物皮香脆, 但豬扒幾多膏位, 好膩口. wasabi沙拉醬就清新可口, 比當吉還要refreshing, 我食jor三轉沙拉我點嘅係豬扒蠔併和牛漢堡set, 蠔炸得鮮嫩多汁, 亦有蠔味, 但有得相比下, 仍有啲距離, 和牛漢堡就真係敗筆, 若硬要比, 足三両嘅肉來得比佢好味, 佢既冇日式漢堡獨有嘅風味, 亦冇西式嘅質感, 牛味更欠奉, 失敗之極!!!其他叫嘅有豬扒, 蠔, 蝦, 全部炸得香脆亦冇過火, 只係食落有"陋"嘅咁覺, 勞力下仍然勉強先食得晒, 唔似當吉咁, 食唔停口麫豉湯偏淡, 雖然多料但味道不好, 落京葱怪怪 餐後有北海道牛乳布丁, 呢個少少偏甜, 唔落朱姑力醬應會更好, 但係奶味好香, 好味, 跟
環境嚟講, 呢度比較黑, 感覺冇tonkichi光猛清潔
麫豉湯偏淡, 雖然多料但味道不好, 落京葱怪怪
餐後有北海道牛乳布丁, 呢個少少偏甜, 唔落朱姑力醬應會更好, 但係奶味好香, 好味, 跟餐嘅, 我食晒.